Moskisvet.com
Eva

Erotika

Eva je nora na vibratorje, Khloe na bradavičke ...

S.C.
11. 01. 2013 15.44
8

Tudi zvezdnice, pa naj bodo še tako slavne in bogate, so krvave pod kožo, kar pomeni, da tudi one med drugim uživajo med rjuhami, nekatere so celo zelo poredne in odprte za eksperimentiranje.

Ker se ljudje na splošno zelo radi ukvarjajo z zasebnim življenjem drugih, predvsem slavnih in bogatih, ter komaj čakajo, da izvejo kakšne pikantne in sočne podrobnosti, se ti raje zavijejo v molk in dogajanje med štirimi stenami svojega ljubezenskega gnezdeca skrbno varujejo pred javnostjo. Nekatere zvezdnice svetovnega kova pa so se opogumile in priznale, kaj jim najbolj ustreza v postelji.

Eva Longoria

"Razočarana gospodinja" je oboževalce presenetila z izjavo, da obožuje vibratorje. “Nikoli nisem znala zares uživati v seksu oziroma se nisem mogla popolnoma sprostiti, dokler nisem začela masturbirati. Pred dobrimi tremi leti sem si kupila svoj prvi vibrator, pred tem ga nikoli nisem preizkusila. Zdaj vsem svojim prijateljicam ob rojstnih dnevih kupujem takšne in drugačne vibratorje, saj ni lepšega, kot če ti nekdo ob takšni priložnosti podari orgazem.“

Khloe Kardashian

Za zvezdo resničnostnega šova in sestro nekoliko slavnejše Kim je znano, da je brez dlake na jeziku, a je kljub temu presenetila z nekoliko šaljivo izjavo o svojih fetiših. “Popolnoma sem obsedena z bradavičkami. Všeč mi je tudi, da se ženskam vidijo skozi obleko, to se mi zdi tako zapeljivo. Morda pa sem bila v prejšnjem življenju nudistka.“

Pink

Kratkolasa pop ikona nas vedno znova navdušuje tako s svojo glasbo kot tudi z neverjetno energijo, kateri primerne so tudi njene izjave, ki le malokoga pustijo hladnega. Nekoč je priznala, da zna biti zelo poredna. “Obožujem perverzije in želim preizkusiti vse, kar se mi ponuja.“ Hmmm ...

Paris Hilton

Ena najbogatejših in najpopularnejših starlet je spregovorila o tem, kaj bi po njenem mnenju morala imeti vsaka ženska. “Vsaka ženska, ki da kaj nase, bi morala v življenju imeti tri 'ljubimce': krzno v omari, jaguarja v garaži, tigra v postelji ter osla, ki vse to plača.“ Sicer zelo plehka in predvsem že izpeta izjava, ki pa glede na njen življenjski slog ni prav nikogar presenetila.

Lady Gaga

Kar zadeva kontroverzno pevko lahko o pikantnih skrivnostih iz svoje zasebnosti moči kot grob, dovolj povesta že njeno obnašanje in njen slog. Čeprav ne vemo zagotovo, lahko pa predvidevamo, da je v seksu vse prej kot dolgočasna in ob sebi potrebuje moškega, ki bo lahko sledil njeni energiji in domišljiji. Kar pa je, roko na srce, zelo težko.

Gwyneth Paltrow

Čeprav je na prvi pogled skrivnostna, uglajena in ne vzbuja pretirane pozornosti s škandali, se je odločila spregovoriti o svojem najljubšem seksualnem položaju. “Najraje sem spodaj. Morda sem dolgočasna, a preprosto mi misijonarski položaj najbolj ustreza.“ Mnogi so se po tej izjavi začeli spraševati, ali tako ustreza tudi njenemu možu ali pa jo preprosto tako ljubi, da ji želi ustreči?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376