Moskisvet.com
varanje - 1

Erotika

Soseda ju je našla 'zataknjena', pred blokom pa 2.000 radovednežev!

N.J.
04. 03. 2015 08.13
11

Ne gre za dve znani osebnosti, temveč povsem običajna ljubimca, ki sta po neljubem dogodku pristala na naslovnicah svetovnih medijev.

Poročna noč
Poročna noč FOTO: Profimedia
Zgodilo se je v glavnem mestu Južnoafriške republike. Ženska, sicer poročena, se je skrivaj sestala s precej mlajšim ljubimcem, a med odnosom se je zapletlo – njegov penis se je namreč zataknil v njeni vagini in morala sta poklicati pomoč. Par je klical na pomoč na ves glas, saj se nista mogla premakniti in priti do telefona. Na kraj dogodka je tako poleg reševalcev in policistov prispela še množica radovednežev, ki so zijali v 34-letno prešuštnico Sasho Ngema in njenega 22-letnega ljubimca Sola Qobozo.

Množico morali razgnati s solzivcem

Ena izmed sosed, ki je bila priča dogodku, je za medije povedala, da je slišala glasno vzklikanje. Sprva je mislila, da so to kriki iz užitka, nato pa ugotovila, da je šlo za klice na pomoč. Potrkala je na vrata, a ker ni nihče odprl, je vstopila v (k sreči odklenjeno) stanovanje. Zagledala je moškega, ki je ležal na ženski, oba pa sta kričala od bolečine. Novica se je hitro razširila in do prihoda policistov naj bi se na ulici zbralo okoli 2.000 ljudi, ki so čakali, da iz stanovanja prideta prešuštnika. Policisti so morali uporabiti solzivec, da so razgnali radovedno množico.

Brezdomca seksata
Brezdomca seksata FOTO:

Je deloval urok?

Kot poročajo angleški mediji, so nekateri prepričani, da je za dogodek 'kriv' mož ženske, sumničavi 42-letni Neill, ki naj bi šel h 'čarovnici' in zahteval, naj uroči soprogino spolovilo z urokom, znanim kot muthi. Ta pravi, da če s poročeno žensko spolno občuje moški, ki ni njen mož, ta ostane ujet v njeni vagini vse do prihoda moža, ki se mu nato lahko maščuje.

Kaj se je v resnici zgodilo?

Kot poročajo tuji mediji, je bil za nezgodo kriv t. i. vaginalni krč. V primeru, da krč damo zagrabi med penetracijo, penis ostane ujet v nožnici. Verjemite, da si take izkušnje nihče ne želi, saj bo lahko zapustil kraj dogajanja le ob zdravniški pomoči. Ženska mora dobiti injekcijo, da krč popusti, on pa šele takrat lahko potegne korenjaka iz nožnice. Pojav je sicer pri ljudeh izjemno redek, pogosteje se zgodi recimo pri psih.

Podoben primer tudi v Italiji

Lani so o podobnem dogodku pisali italijanski mediji. Zgodilo se je italijanskemu paru, ki se je 'zataknil' med odnosom v vodi. Z vpitjem sta zaljubljenca pritegnila pozornost ženske na plaži, ki jima je posodila brisačo, da sta se ovila in nekako prilezla na kopno, nato pa so ju odpeljali v zdravstveni dom, kjer so ženski vbrizgali snov, da je krč v vagini popustil, in moški je končno lahko izvlekel svojega korenjaka.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376