Moskisvet.com
Divje študentske zabave - 12

Erotika

Najbolj divje in seksi študentske zabave

U.K.
09. 09. 2012 08.19
10

Študentje se počasi pripravljajo na novo šolsko leto, ko bodo spet pod stresom zaradi kolokvijev, obveznih vaj in seveda izpitov. Tega stresa se je pač treba znebiti.

Brez divjih zabav nikakor ne gre in treba je reči, da gredo včasih te le nekoliko predaleč. Vsaj po količini popitega alkohola. Po drugi strani pa si ravno na teh zabavah lahko moški malo napasejo oči in kar je še bolje, fotografije teh divjih zabav v veliki večini nato pristanejo na socialnih omrežjih. Vsaj za nekatere si želimo, da bi bili zraven.

Američani so naredili raziskavo, kjer so ugotovili, da vsaj 73 odstotkov njihovih študentov vsaj občasno pije alkohol. Eden od štirih mladostnikov pa spije več kot štiri alkoholne pijače v razponu nekaj ur. V povprečju naj bi tako posamezen 'bruc' v ZDA spil 7,39 alkoholne pijače na teden, 'brucke' pa 3,86 alkoholne pijače na teden. 31 odstotkov študentov je vsaj enkrat zamudilo predavanje zaradi alkohola, 159.000 ameriških študentov pa naj bi zapustilo fakulteto zaradi alkohola in drugih drog.

70 odstotkov študentov je priznalo, da so imeli nenačrtovane spolne odnose zaradi alkohola. Se pravi, da jih ne bi imeli, če ne bi bili pijani. In 90 odstotkov vseh posilstev v študentskih naseljih se zgodi zaradi alkohola.

Zabave so vsekakor neizogiben del študentskega življenja in tudi prav je tako. A kot v vsaki stvari je tudi pri zabavah pač treba imeti pravo mero.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470