Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Da, vidi se tudi tisto!

S.C.
18. 06. 2013 11.00
20

Ko je bila ameriška znanstveno fantastična serija z naslovom True Blood pred petimi leti prvič predvajana na malih ekranih, je dobesedno obnorela drame, romantike in skrivnosti željne gledalce, ravno te dni pa se je začela predvajati že šesta sezona, ki bo navdušila predvsem moški del gledalcev. Pa ne toliko zaradi same zgodbe kot zaradi vroče igralke Jamie Gray Hyder, ki se je pokazala v vsej svoji lepoti.

Prav nič sramežljiva igralka Jamie Gray Hyder, ki je v priljubljeni seriji True Blood (Prava kri) upodobila Danielle, bo očitno prav vroča popestritev šeste sezone. Mlado ameriško igralko, ki se je med drugim pojavila tudi v številnih reklamah priznanih blagovnih znamk, bomo namreč lahko videli popolnoma golo. Da, pokazala je čisto vse svoje čare in tako znanstveno fantastični seriji, ki je zasnovana po romanih Southern Vampire Mysteries pisateljice Charlaine Harris, dodala prav poseben seksi pečat. Ufff ...

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492