Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Grdo: če bi vedela, se ne bi tako nastavila

N.J.
15. 03. 2013 15.18
37

Ena najbogatejših dedinj na svetu Tamara Ecclestone je na plaži v Miamiju razkazovala svoje obline. Čeprav je nanje ponosna, so paparazzi ovekovečili tudi drobno nepravilnost.

Seveda nikjer ne piše, da so manjše nepravilnosti na telesih lepotičk prepovedane. Še več, prav te jih naredijo toliko bolj človeške. In nepravilnostim ne more ubežati niti bogata dedinja Tamara Ecclestone, ki privablja poglede kjer koli se pojavi – tokrat na plaži v Miamiju.

Tamara in njen partner Jay Rutland sta si privoščila dan pod sončnimi žarki, poln nežnosti in razvajanja. Dedinja fotografom ni ponudila nobenega "toplessa", nobenega vulgarnega ali neprimernega prizora, na trenutke se je zdelo, da bi resnično rada ostala neopažena. A vendar so na njej le našli nekaj zanimivega. Ovekovečili so njen celulit, ki ga je pokazala med počitkom na ležalniku. Kakor koli že, se lepotička s tem očitno ni obremenjevala, temveč se je raje predala užitku in se pustila razvajati svojemu partnerju.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369