Moskisvet.com
Kari

Erotika

Nekdanja miss si v vagino vbrizgava tuj urin

S.C.
05. 12. 2012 12.59
13

Nekoč je bila prava lepotica, osvojila je celo naslov Miss Teen Amerike, danes pa je le še senca sama sebe. Prišlo je celo tako daleč, da si v vagino vbrizgava tuj urin, da bi lahko obdržala svojega enoletnega sina.

Nekdanja Miss Teen Amerike Kari Ann Peniche je s svojo lepoto in prikupnostjo osvojila srca mnogih, a slava je bila očitno zanjo preveliko breme. Pred dobrim letom je modne piste zamenjala za težke droge in tako je šla njena kariera po zlu. Zaradi uživanja prepovedanih snovi je nenehno pod strogim nadzorom sodišča in socialne službe, saj le malo manjka, da bi ji odvzeli skrbništvo nad enoletnim sinom.

A očitno ji droge več pomenijo kot lasten otrok, šla je namreč celo tako daleč, da na internetu kupuje tuj urin in si ga vbrizgava v vagino, da bi "prevarala" urinski test in tako obdržala skrbništvo. A kljub njenemu trudu, da bi bila pred ključnimi ljudmi, ki odločajo o usodi njene družine, videti "čista", vse kaže, da bo skrbništvo nad otrokom dobil njegov oče. Povrhu vsega naj bi v krvi ubogega otroka enkrat celo našli sledi droge, ki naj bi jo po naključju našel doma in zaužil. Ameriška javnost močno upa, da bo sodišče odločilo v otrokovo dobro, kar bi bilo edino prav

Kari
Kari FOTO: Facebook

.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417