Moskisvet.com
Brane, pomagaj! - 8

Erotika

'Bil je pravi pekel': mesto preplavilo 500 svingerjev

N.J.
10. 07. 2015 08.18
36

Prebivalci mirnega mesta na jugozahodu Anglije so bili šokirani, ko je njihovo mestece preplavilo okoli 500 svingerjev. Potekal je namreč največji svingerski festival.

skupinski seks
skupinski seks FOTO: Reuters
Svingerji so na kraj dogodka menda prišli v četrtek popoldne in tam ostali do nedelje do 14. ure, poročajo mediji. Lokacijo, kje se bo zadeva odvijala, so do dva dni pred začetkom festivala hranili kot največjo skrivnost, da bi vse skupaj ostalo diskretno in varno, da se ne bi vsula množica radovednežev. Med 3-dnevnim festivalom Swingfields 2015 so udeležencem ponujali in predstavljali najrazličnejše igračke za odrasle, imeli so na uporabo jacuzzije in savne, bivali so lahko v kamp hišicah ali v šotorih.

Že tretji svingerski festival Swingfields pa je v naselju Flaxey, kjer se je tokrat odvil, močno vznemiril okoli 30 tamkajšnjih prebivalcev, ki menda sploh niso vedeli, da se bo pri njih odvijal ta 'veliki' dogodek. Svingerji so k njim prišli s šotori in kombiniranimi vozili, lokalni prebivalci pa so nato komentirali da je bila njihova zabava nevzdržna in da bi jih morali vnaprej opozoriti na tak dogodek. »Bil je precejšen šok, ko smo stopili do njih in prosili, če lahko utišajo glasbo. Ko smo videli napis '3 je magično število' in zagledali nekaj nenavadnih prizorov, smo ugotovili, da ne gre ravno za običajen glasbeni dogodek,« je povedal eden izmed pretresenih prebivalcev. Nekateri so se pritoževali nad hrupom, za druge to ni bila največja težava. »Ko smo v petek zvečer prišli domov, je bil na našem vrtu vsiljivec. Ko nas je slišal, je zbežal. Očitno je želel čez naš vrt na svingersko zabavo,« je povedal tamkajšnji prebivalec.

»Ne moti nas tema prireditve, naj počnejo, kar jim paše. Ampak hrup je bil neznosen. Bilo je 48 ur pekla. Od četrtka sem sem spal le nekaj ur. Prosili smo, naj utišajo glasbo, obvestili smo policiste, zgodilo pa se ni nič,« je bil ogorčen še en prebivalec. »Bilo je neznosno. To je preveč. Mislim, da se to ne bi smelo dogajati. Tam je bilo vsega skupaj skoraj tisoč ljudi, to je naravnost smešno. Sporno je tudi z moralnega stališča,« je dejal drugi, očitno ne tako zelo svobodomiseln krajan. Tretji je še pristavil: »Razmišljanje nekaterih, da lahko brez kakršnih koli zadržkov pridejo v naše mesto, kjer prebivajo tudi mlade družine, je nezaslišano.«

Brane, pomagaj! - 10
Brane, pomagaj! - 10 FOTO: Profimedia


 

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369