Moskisvet.com
Bi seksali in telovadili hkrati? - 1

Erotika

Bi seksali in telovadili hkrati?

U.K.
03. 01. 2013 08.09
1

Pred leti se je pojavila ena najboljših idej v zgodovini človeštva. Nekdo je "uradno" združil seks in telovadbo.

Gotovo se vam je že zgodilo, da ste raje sedeli pred televizorjem, kot da bi odšli na sprehod, tekat ali v fitnes. Včasih nam preprosto zmanjka motivacije, kar se skoraj ne more zgoditi pri "seksovadbi" ali "seks-telovadbi".

"Seks-telovadba" je neke vrste nova modna muha, in kot že ime pove, združuje telovadbo ter seks. Ljudje si sicer ne znajo najbolje predstavljati, kaj "sexercize" dejansko je. A če je seks že sam po sebi telovadba, potem je seksovadba še korak več.

Seksovadba naj bi imela cel kup koristnih lastnosti. Odstranila bo namreč dolgočasje med telovadbo, se izognila morebitni rutini v postelji in celo podaljšala trajanje spolnega akta.

Med največjimi strokovnjaki za seksovadbo je seksologinja Jenny Block, ki je tudi priporočala nekaj vaj, ki jih lahko izvajajo začetniki:

a) Moški se uleže na hrbet, ona pa nad njim dela plitve počepe. Medtem ko ona krepi stegenske mišice, lahko on skrbi za trebušne. Ona se lahko nagne nazaj in doda vaje za trebuh.

b) Ona se uleže na hrbet in dvigne noge ter zadnjico nekoliko navzgor. Moški pa v čepečem položaju vstopi vanjo in podobno kot ona pri prejšnji vaji krepi svoja meča, ona pa bo krepila trebušne ter mišice na zadnjici.

c) Moški vstopi vanjo od zadaj, medtem ko je teža njenega telesa na njenih komolcih. Moški izmenično dviguje in potiska nogo naprej in s tem krepi mišice v kolkih, ona pa z dvigovanjem in spuščanjem sprednjega dela telesa krepi roke, ramena in hrbtne mišice. Ta položaj lahko par nadgradi v tako imenovano samokolnico, kar pomeni, da moški žensko dvigne, da je celotna teža na njenih zapestjih.

Seveda si lahko različne vaje izmišljate sproti, preprosto vključite spolnost v normalno telovadbo in zagotavljamo vam, da boste večkrat želeli telovaditi. Za motivacijo vam ponujamo še galerijo deklet, ki so morda prav s seksovadbo prišle do popolne postave.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376