Moskisvet.com
Courtney Stodden

Erotika

In to na rdeči preprogi!?

S.C.
18. 07. 2013 10.46
17

Plavolasa starleta, ki bo konec avgusta dopolnila 19 let, verjetno še sama ne ve, kako bi še lahko pritegnila pozornost medijev. Lahko bi rekli, da je skoraj že izčrpala možnosti, in če ne gre drugače, želi šokirati vsaj z garderobo. Sicer pa je tudi slednje bolj težko, saj je konkretno oblečene sploh nismo vajeni.

Za Courtney Stodden brez slabe vesti lahko trdimo, ne da hodi po robu, temveč da uživa, kadar prestopi rob oziroma mejo dobrega okusa in šokira javnost. To ji je vsekakor najbolj uspelo z drzno potezo pri rosnih 16-ih, ko je večno zvestobo obljubila več kot tri desetletja starejšemu igralcu Dougu Hutchisonu, s katerim sta kasneje nastopila v resničnostnem šovu o zakonskih svetovanjih, od takrat pa pozornost vzbuja, kjer koli se pojavi. Res da ima postavo, ob kateri se slehernemu moškemu pocedijo sline, predstavnice ženskega spola pa ob pogledu nanjo pozelenijo od zavisti, a jo je dobesedno popačila, po tem ko si je dala operativno povečati že tako bujno oprsje. In če bi pred časom morda še pomislili, da je seksi, vedno pogosteje dokazuje, da je vse prej kot to. Razen seveda za ljubitelje ogromnih umetnih ’balonov’. Sama sebi se vsekakor zdi noro zapeljiva, predvsem kadar se obleče v rdeče, kar je pred dnevi tudi priznala novinarjem. Odeta v miniaturno živo rdečo oblekico s pretirano globokim dekoltejem, iz katerega so ji skoraj pobegnili silikoni, se je v spremstvu soproga sprehodila po rdeči preprogi na razstavi v Morrison Hotel Gallery v New Yorku in izjavila, da naravnost obožuje rdečo, saj je to barva ženske moči, ona pa je v njej videti fantastično. Pa je res?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497