Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

64 let in tak telešček?

N.J.
07. 08. 2012 09.48
13

Italijanska pevka Patty Pravo morda res šteje že 64 pomladi, vendar pa je njeno telo izjemno mladostno in napeto. Prav zato pevka nima nikakršnih zadržkov, da svojih adutov ne bi tudi javno razkazovala.

"Vedno svetujem, da se je treba ljubiti. Seks predstavlja najboljšo telesno aktivnost in sprostitev," pravi 64-letna italijanska pevka Patty Pravo. To pa naj bi bil tudi eden od njenih receptov za mladostni videz.

Nedavno so jo fotografi revije Oggi ujeli v svoje objektive brez modrčka na plaži v Galipoliju. Na fotografijah lahko vidimo pevko, ki ji dolgi svetli lasje padajo na ramena, na obrazu ima sončna očala, na sebi pa le odpeto belo srajčko in spodnji del kopalk. "Trudim se jesti čim bolj zdravo … Plešem in imam svojega osebnega trenerja. Doma tečem na trenažerju, sicer pa se zahvaljujem mami za gene," priznava.

Patty so poleg tega zasačili v družbi veliko mlajšega moškega. Na vprašanje, ali je njen partner, Patty hladno odgovarja: "Zasebno življenje je edina zasebna stvar, ki mi je še ostala. Zato odgovarjam, da je le prijatelj."

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414