Moskisvet.com
Moški

Osvoji lepotno operacijo

Z nami vam to lahko uspe!

N.J.
06. 02. 2013 15.33
17

Prevelik nos, štrleča ušesa, povešene veke ... Malenkosti, ki pa lahko nekomu močno uničijo samozavest in ga spravijo v obup. Lepotni poseg tako za marsikoga pomeni olajšanje in boljšo kvaliteto življenja. Na portalih Moškisvet.com in Zadovoljna.si bomo zato enemu bralcu in eni bralki podarili lepotni poseg in jima spremenili življenje na bolje. Čeprav smo k sodelovanju sprva vabili pari, smo v uredništvo prejeli ogromno elektronskih pisem, da bi se prijavili, pa nimate para. Pogoje smo zato nekoliko spremenili. Prijavi se!

Posege za preoblikovanje postave, med katere spada tudi liposukcija, večinoma povezujemo z ženskami, a vendar se zanje v vse večji meri odločajo tudi moški. Še več, v ZDA je kar 12 odstotkov tovrstnih posegov opravljenih na moških. Katere 'hibe' lahko odpravite s pomočjo liposukcije?

Večina ljudi do lepotnih posegov čuti nekakšen odpor. Nekateri se jih bojijo, nekateri pa jih povezujejo z izmaličenii obrazi in podobami, ki so posledica pretiravanja s posegi. A vendar je poseg lahko še kako pozitivna odločitev, če nekomu izboljša kvaliteto življenja in mu povrne samozavest, ki jo je že davno izgubil zaradi nezadovoljstva z delom svojega telesa.

Liposukcija v svetu postaja vedno bolj priljubljen poseg, saj je z njeno pomočjo mogoče temeljito preoblikovati postavo. In to ne samo med ženskami, temveč tudi med moškimi, ki jim odvečnih kilogramov ne uspe izgubiti z vadbo in dietami. Najpogosteje se moški odločajo za odstranjevanje odvečne maščobe v predelu trebuha ali 'ljubezenskih ročk', vendar pa liposukcija pri moških ni omejena zgolj na telo. Vse več moških se odloča za liposukcijo brade, vratu in ličnic. Odstranitev maščobe v teh delih namreč bolje definira obraz, pacient pa ima zaradi tega veliko bolj mladosten in 'spočit' videz.

Liposukcija prsi lahko marsikateremu moškemu, ki trpi za ginekomastijo, bistveno izboljša samozavest.
Liposukcija prsi lahko marsikateremu moškemu, ki trpi za ginekomastijo, bistveno izboljša samozavest. FOTO:

Liposukcija prsi

Moškim, ki trpijo za ginekomastijo, liposukcija lahko močno izboljša kvaliteto življenjsa in jim povrne samozavest. Gre namreč za motnjo, ki je posledica porušitve hormonskega ravnovesja in se kaže s kopičenjem odvečnega tkiva v predelu prsi, zaradi česar imajo nekateri moški prsi povsem podobne ženskim. Liposukcija je pri preoblikovanju prsi izjemno učinkovita, a le, če je tkivo maščobno in ne žlezno. Velikokrat pa jo kirurgi kombinirajo še z drugimi posegi za zmanjšanje volumna in velikosti prsi. V veliko primerih liposukcijo izvedejo skozi drobno zarezico, brazgotina pa je po posegu skoraj neopazna.

Če so prsi moškega asimetrične ali nenavadne oblike, je pomembo, da zdravnik pred lepotnim posegom pošlje pacienta na preiskave za morebitne tumorje. Ena od najučinkovitejših metod je pregled prsi z mamografom, napravo za odkrivanje tumorjev in raka prsi, Za to obliko raka namreč ne zbolevajo zgolj ženske, ampak lahko prizadene tudi moške.

Si želiš odpraviti 'napakico' na svoje telesu?

Če misliš, da bi se s pomočjo lepotnega posega bolje počutil v svoji koži in poleti bolj samozavestno zakorakal po plaži, imaš sedaj možnost, da se ti uresničijo sanje. Na portalih Moškisvet.com in Zadovoljna.si smo se namreč odločili enemu bralcu in eni bralki podariti možnost, da uresničita svoje sanje in s pomočjo lepotnega kirurga odpravita telesno pomanjkljivost. Če si moški, lahko izbiraš med korekcijo nosu, ušes, liposukcijo in presaditvijo las, če si ženska pa se lahko odločiš za korekcijo prsi, nosu, vek ali liposukcijo.

Prijave bomo sprejemali od 31. januarja do 14. februarja do 15. ure, 15. februarja pa bomo objavili imena treh moških in treh žensk, ki se bodo uvrstili v ožji izbor. 18. februarja jih bomo nato odpeljali na prvi pregled v Zagreb, kjer jih bo lepotni kirurg dr. Siniša Glumičić pregledal in izbral najprimernejšega kandidata in najprimernejšo kandidatko. Operacija bo na sporedu 26. februarja, nagrajenca pa si bosta za nagrado lahko izbrala vsak po en brezplačen poseg. Operacijo in okrevanje zmagovalcev bosta ves čas spremljali ekipi obeh portalov. Prijaviš se lahko TUKAJ!

Pa še kratko pojasnilo

Čeprav smo sprva k sodelovanju vabili pare, smo na vašo prošnjo pogoje sodelovanja nekoliko prilagodili. Prejeli smo namreč kar nekaj emailov, v katerih ste nam pisali, da se želite prijaviti, pa nimate para. Vsi, ki ste se do sedaj oddali prijavnico za sodelovanje v nagradni igri, se seveda še vedno potegujete za nagrado!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369