Moskisvet.com
OLO - 4

Osvoji lepotno operacijo

Razkrivamo šest finalistov!

Moškisvet.com
15. 02. 2013 10.57
21

Drobne 'napakice' na telesu, kot so štrleča ušesa, povešene prsi ali prevelik nos, lahko močno načnejo samozavest. Lepotni poseg tako marsikomu prinese olajšanje, mu dvigne samozavest in izboljša kakovost življenja. Na portalih Moškisvet.com in Zadovoljna.si smo se zato, da bi enemu bralcu in eni bralki spremenili življenje na bolje, odločili izpeljati akcijo Osvoji lepotno operacijo. Izbrali smo šest kandidatov, ki jih bo pregledal lepotni kirurg dr. Siniša Glumičić in izmed njih izbral dva finalista, ki bosta prejela izbrano lepotno operacijo.

Izmed mnogih, ki ste se bodisi na portalu Moškisvet.com bodisi na Zadovoljna.si prijavili na nagradno akcijo Osvoji lepotno akcijo, smo izbrali šest kandidatov, tri moške in tri ženske, ki jih bo v ponedeljek, 18. februarja, podrobno pregledal estetski kirurg dr. Siniša Glumičić iz klinike Glumičić-Džepina v Zagrebu. Kirurg bo nato izmed šestih izbral dva najprimernejša kandidata, ki ju bo poseg čakal 26. februrarja. Kdo so torej srečneži?

Erik Koler
Erik Koler FOTO: osebni arhiv

Erik Koler

Erik je 38-letnik iz Maribora, zaposlen v komerciali. Je vesele narave, svoj prosti čas pa rad preživlja v družbi ljudi. Obožuje naravo ter športne aktivnosti, lepota pa mu pomeni zelo veliko. Pravi, da je lepota dar narave, a meni, da njemu ni bila dana ter se zato trudi, da bi jo pridobil in tudi ohranil. Prav zaradi tega se že dve leti in pol vsak teden od petkrat do šestkrat tedensko odpravi v fitnes. "Vendar mi v tem času, kljub pomoči trenerjev in raznih diet, še ni uspelo doseči želenega rezultata. Rad bi si popravil predel okoli trebuha in bokov, kjer je zelo vidna odvečna maščoba." Prepričan je, da bo operacija zanj pomenila uresničitev želje po lepi postavi, posledično pa mu bo pomagala močno okrepiti samozavest.

Gregor Pirih
Gregor Pirih FOTO: osebni arhiv

Gregor Pirih

25-letni strojni tehnik je vesel mlad moški, ki pa še zdaleč ni zadovoljen s svojim videzom. Motijo ga predvsem nekoliko povečane prsi in pa trebuh, zato je prepričan, da bi mu liposukcija pomagala odstraniti maščobne obloge, ki se jih z vadbo ne more znebiti. To bi mu tudi močno okrepilo samozavest, ki je zaradi videza načeta. "Po posegu bi se veliko lažje odpravil na bazen ali plažo. Predvsem pa bi pridobil samozavest, ki trenutno trpi zaradi ginekomastije."

Damjan Verboten
Damjan Verboten FOTO: osebni arhiv
Damjan Verboten

33-letnik iz Podčetrtka je očka dveh otrok, starih 9 in 7 let. Družino vedno postavlja na prvo mesto, če mu čas dopušča pa se v prostem času rad ukvarja s športom. Z največjim veseljem se tako odpravi na kakšen pohod, v fitnes, na plavanje, rad pa ima tudi potovanja. Damjan, po poklicu varnostnik, je rad urejen. "Veliko delam na lepoti telesa, kar se le da po naravni poti," pravi in dodaja: "Žal pa me nekatere stvari spremljajo že od rojstva in jih ni mogoče popraviti dugače kakor z lepotno operacijo." Popravil bi si namreč rad uhlje. "Že v otroštvu so se mi vsi posmehovali in še danes je tako. Samozavesti nimam takšne, kot bi si sam želel, kar je moteče predvsem, ker veliko časa preživim med ljudmi – službeno in zasebno." O operaciji uhljev sanja že dolgo. "To sem želel storiti že kot najstnik, a mi starša nista mogla omogočiti posega, zdaj ko imam sam dva otroka, pa tudi postavljam na prvo mesto njiju in ne sebe." Operacija bi mu pomenila ogromno, predvsem pa si želi, da se v šoli, ki jo obiskujeta njegova otroka, drugi otroci ne bi norčevali iz njiju in jima govorili, kakšne uhlje ima njun oče. "Želim si, da jima ne bi bilo treba prestajati tega, kar sem prestajal jaz in to na račun mojih uhljev," še zaključuje.

Tadeja Cesar
Tadeja Cesar FOTO: osebni arhiv

Tadeja Casar

32-letna socialna delavka iz Strehovcev pri Dobrovniku zase pravi, da je kljub težkim izkušnjam, ki so zaznamovale njeno otroštvo, ostala pozitivna oseba, ki verjame v boljši jutri. Pred časom je delala v zavetišču za brezdomce, danes pa je zaposlena v društvu, ki se ukvarja z osebami s težavami v duševnem razvoju. Pravi, da na njeno samozavest zelo vpliva oblika njenega nosu, zaradi katerega so se sovrstniki že v otroštvu norčevali iz nje, češ da ima grd nos. ''In nikoli nisem vedela, kaj naj odgovorim, ali je bil zlomljen, morda mi je takšen zrasel, ne vem,'' razlaga Tadeja. A oblika nosu ni edina težava. Kot opisuje 32-letnica, zaradi močne ukrivljenosti nosu na eno nosnico tudi ne more dihati. ''Sem kronično utrujena, ker se ne naspim, saj slabo spim zaradi težav z dihanjem,'' nam je še zaupala Tadeja.

Maša Papler
Maša Papler FOTO: osebni arhiv

Maša Papler

28-letnica iz Štor je ponosna mamica šestletne deklice in zase pravi, da je vedno nasmejana, energična ter pozitivna. ''Vsaj tako pravijo moji prijatelji in prijateljice,'' dodaja Maša. ''Zaradi poroda in prehitre izgube kilogramov so se moje prsi zelo spremenile, zato bi rada, da mi kirurg pomaga do nove oblike.'' Dodaja, da pravzaprav ne bi rada imela bistveno večjih prsi, ampak gre bolj za njihovo obliko. Pojasnjuje, da je o lepotni operaciji že veliko razmišljala, a si takšnega finančnega zalogaja ne more privoščiti.

Martina Pogorevc
Martina Pogorevc FOTO: osebni arhiv

Martina Pogorevc

27-letnica iz Zgornje Polskave si že zelo dolgo želi lepotno operacijo, saj je imela pri devetih letih nezgodo, ki jo je močno zaznamovala. Takrat jo je namreč napadel pes, ki ji je odgriznil del levega uhlja. ''Ko imam spete lase, se počutim zelo nelagodno, ker vsi strmijo v moj uhelj,'' pojasnjuje Martina, ki dodaja, da vedno pazi, da ima takšno pričesko, s katero lahko poškodovani uhelj prikrije. Sicer pa zase pravi, da je prijazna, živahna in prilagodljiva ter da vse te njene lastnosti pridejo na dan, ko jo dobro spoznate.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376