Moskisvet.com
Luke Damon Goss

Novice

Zvezdnik razkriva resnico o odnosu s svojim bratom

M.S
24. 07. 2023 05.00
0

Luke Damon Goss je angleški igralec, znan tudi zaradi glasbene kariere s svojim bratom Mattom. Zvezdnik je nedavno med nastopom v oddaji Good Morning Britain razkril, da z bratom nimata stika in ne načrtujeta ponovnega združenja skupine Bros.

Luke Damon Goss je angleški igralec, znan iz številnih filmskih vlog, med drugim v filmih Blade II, One Night with the King, Hellboy II: The Golden Army in Interview with a Hitman. Skupaj z bratom dvojčkom Mattom sta v osemdesetih letih začela svojo glasbeno kariero v skupini Bros, ki je po uspešnih uvrstitvah na britanskih lestvicah žal razpadla v začetku devetdesetih.

Luke Damon Goss
Luke Damon Goss FOTO: Profimedia

Po razpadu skupine se je Luke uspešno preusmeril v igralstvo v Hollywoodu. Več kot 23 let je bil poročen s pevko Shirley, vendar sta se leta 2017 ločila, potem ko se je ona preselila nazaj v Anglijo, da bi bila bližje svoji družini, medtem ko je on ostal v Los Angelesu.

Nedavno je med nastopom v oddaji Good Morning Britain razkril, da nima stika s svojim bratom. Ko so ga vprašali o morebitnem ponovnem združenju skupine Bros, je povedal, da z bratom nista v dobrih odnosih. Vendar pa je Luke v šaljivem tonu poslal bratu sporočilo, da mu je smešno, kako se na televiziji pogovarja o njunem odnosu in da bi se morala srečati. Brata imata v njuni zvezi vzpone in padce, Matt pa je že pred leti dejal, da ima svojega brata rad in bi zanj naredil vse, včasih pa občuti preveč pritiska glede njunega odnosa.

Vsi ljubitelji igralca si lahko danes, v ponedeljek, ob 20. uri na Kanalu A ogledate akcijski film Legacy, ki spremlja aretacijo vojnega kriminalista v Beogradu.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390