Moskisvet.com
Earvin Ngapeth - obtožen spolnega napada

Novice

Zvezdnik odbojkarske reprezentance aretiran zaradi spolnega napada

N. Č.
30. 08. 2022 05.00
0

Prvi mož francoske odbojkarske reprezentance je bil v preteklosti vpleten že v kar nekaj škandalov, a najbolj odmevna je bila gotovo njegova aretacija zaradi spolnega napada na mladenko v nočnem klubu. Kaj se je dogajalo? Kako je do incidenta prišlo?

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Decembra 2019 se je na eni izmed zabav v Braziliji zgodil incident, v katerega je bil vpleten tudi francoski zvezdnik, Earvin N'Gapeth. 29-letna ženska je takrat 28-letnega Earvina N'Gapetha obtožila spolnega napada.

To so najbolje plačani odbojkarji letošnjega leta
Preberi še
To so najbolje plačani odbojkarji letošnjega leta

N'Gapeth naj bi mladenko na zabavi udaril po zadnjici, saj jo je zamenjal za svojo prijateljico. Ženska, ki je bila v družbi svojega fanta in prijateljice, se je na incident odzvala tako, da je igralca udarila po roki, nato pa poklicala policijo. Earvin se je za svoje dejanje opravičil, a ženska opravičila ni sprejela. Posledično je ukrepala policija, ki mu je odvzela prostost. 

To so najbolj vroči odbojkarji na letošnjem svetovnem prvenstvu
Preberi še
To so najbolj vroči odbojkarji na letošnjem svetovnem prvenstvu

Francoski odbojkar se je branil z izjavo, v kateri trdi, da je"v Franciji šeškanje ljudi po zadnjici med odbojkarsko tekmo normalna stvar" in da "v Franciji šeškanje ženske zadnjice ni agresija in ne žalitev."

Earvin N'Gapeth je bil aretiran zaradi spolnega napada na žensko v nočnem klubu.
Earvin N'Gapeth je bil aretiran zaradi spolnega napada na žensko v nočnem klubu. FOTO: Profimedia

Earvin N'Gapeth je bil v zadnjih letih vpleten v kar nekaj incidentov.

Avgusta 2012 se je sprl v nočnem klubu v Franciji, posledično pa mu je kazensko sodišče v Montpellieru izreklo pogojni odvzem prostosti za 3 mesece.

Julija 2015 ga je policija aretirala po napadu na sprevodnika vlaka na železniški postaji Paris-Montparnasse. N'Gapeth, ki ga je spremljal sorodnik, je vprašal sprevodnika, ali je možno odložiti začetek vlaka, ker čakata še na tretjo osebo. Stvari so šle narobe, ko je sprevodnik odgovoril, da to žal ni mogoče. N'Gapeth naj bi udaril uslužbenca železnice in poškodoval njegov obraz. Kljub temu je bil tri leta pozneje oproščen vseh obtožb.

Novembra 2015 je v Italiji povozil tri pešce in pobegnil s kraja nesreče, ne da bi pomagal poškodovanim. Incident je šele čez nekaj dni prijavil policiji. V nesreči sta bili dve osebi lažje poškodovani, tretja oseba pa huje. N'Gapeth je na koncu priznal krivdo in se opravičil za pobeg s kraja nesreče, sodišče pa mu je dodelilo eno leto pogojne kazni in za eno leto odvzelo vozniško dovoljenje.

Decembra 2017 so Earvina N'Gapetha ujeli pri vožnji pod vplivom alkohola po nočnem druženju z nekaj odbojkarskimi prijatelji iz Modene, vključno z Brunom Rezendejem, njegovim soigralcem. Njegova stopnja alkohola je bila 1,98, kar je skoraj štirikrat več od dovoljene meje. Policija mu je odvzela vozniško dovoljenje in odvlekla avto, ki mu ga je priskrbela njegova ekipa. Modena je zavrnila komentar o Earvinovih težavah, vendar so ga ob incidentu oglobili skupaj z drugimi soigralci, s katerimi je bil tisto noč.

Earvin N'Gapeth
Earvin N'Gapeth FOTO: Profimedia

Francija in Slovenija sta se v nedeljo udarili na odbojkarskem igrišču in na koncu je morala slovenska ekipa priznati premoč Francozom. Obe ekipi pa danes čaka že nov boj: Francozi se bodo ob 17.30 pomerili s kamerunsko ekipo, kar lahko spremljate na Kanalu A in VOYO, Slovence pa danes ob 20.30 na POP TV čaka dvoboj z Nemci.

Slovenci so nesrečno izgubili proti olimpijskim prvakom Francozom.
Slovenci so nesrečno izgubili proti olimpijskim prvakom Francozom. FOTO: Aljoša Kravanja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382