moskisvet
NOVICE

Zvezdnica Usodnega vina ostala brez prebite pare

21.03.2020, 9:47
66
Inja Zalta, mlada slovenska igralka, ki se je proslavila z vlogo v seriji Usodno vino, se je znašla v težki življenjski situaciji in prosi za vaš denar.

Umetnikom te dni ni lahko, saj so zaradi koronavirusa ostali brez dela – tako kot večina izmed nas. 25-letna Inja Zalta, ki se je po snemanju TV-serije Usodno vino, kjer se je vživela v vlogo prikupne Nine Dolinar, odpravila s trebuhom za kruhom v ZDA, se te dni javlja iz Los Angelesa, kjer pa je situacija zanjo vse prej kot rožnata, saj ji še ni uspel preboj v Hollywood in je daleč od tega, da bi živela svoje sanje. Še huje, te dni je povsem brez dela in se le s težavo prebija skozi mesec. Celo tako zelo, da se je na Instagramu skrušena obrnila na svoje sledilce in jih prosila, če ji donirajo kakšen evrov ali dolar.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Igralka Usodnega vina spet buri moško domišljijo

''Živjo, moji lepi ljudje. Upam, da ste vsi zdravi in da čim manj hodite ven, da se vseeno smejite, da se imate fino in da počnete kaj koristnega zase. Jaz sem trenutno v Los Angelesu in grem skozi čudno obdobje. Ne vem, kaj naj naredim, zato vas prosim za pomoč. Trenutno nimam službe, ne morem domov, nimam nikjer za biti. To obdobje bo zame zelo težko, če ne bom dobila malo več pomoči od ljudi. Zato vas prosim, če ima kdorkoli evro, dolar za eno kavico, če lahko nakaže na račun, ki sem ga ustvarila danes. Bila bi neskončno hvaležna,'' je dejala napol v solzah in v komentar dodala: ''Tole ni blo lahko in je zelo izven comfort zona. Nisem si nikoli predstavljala, da bo takšna situacija. Ne bi tega naredila, če ne bi rabila. Lažje je vsakemu dati za kavico kot pa da prosim svoje bližnje za denar. Vedno mi je bilo težko sprejemati pomoč. Vsi smo ranljivi, vsi imamo vzpone in padce. Ni lahko tukaj. Trenutno sem tako zelo nervozna, nevem ali je bila to.''

PREBERI ŠE
Smrtonosni virusi, ki naženejo strah v kosti

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke