Moskisvet.com
Jessica Simpson

Novice

Pevka shujšala 30 kg! Danes je takšna ...

N.J.
09. 05. 2014 11.10
1

Če je ameriška pevka, modna oblikovalka in resničnostna zvezdnica Jessica Simpson nekoč veljala za pravi seks simbol, je po drugi nosečnosti, ko je nabrala kar nekaj odvečnih kilogramov, postala tarča rumenega tiska, zbadanja in posmehovanja. No, kot kaže se je odločila, da blatenju naredi konec, kajti na sceno se je vrnila bolj seksi kot kadarkoli.

Jessica Simpson
Jessica Simpson FOTO: Instagram
Jessica Simpson je med prvo nosečnostjo nabrala kar nekaj kilogramov, po porodu in med drugo nosečnostjo pa so se ji ti še kar kopičili. Čeprav je takrat postala tarča blatenja in kritik s strani medijev, pa se je odločila za spremembo. Shujšala je neverjetnih 30 kilogramov in se na sceno vrnila seksi, kot še nikoli. Pevka in modna oblikovalka, ki je v preteklosti imela celo lastni resničnostni šov, je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri še kako pride do izraza njeno seksi telo, piše US Weekly.

Fotografija je nastala pred zabavo po nedavni tradicionalni večerji za novinarje v Beli hiši, ki jo je za medije priredil ameriški predsednik. Jessica je na prireditvi nosila dolgo črno obleko, v kateri je jemala dih prav vsem prisotnim. Pozirala je v družbi dveh svojih prijateljic in priznati je treba, da ju je s svojo seksi podobo dobesedno zasenčila.

Da je pevka danes takšna, kakršna je, se je močno trudila. Kot je sama povedala, je preizkusila kar nekaj diet, naposled pa je rezultat dosegla na najbolj tradicionalen način - z redno vadbo in uravnoteženim načinom prehranjevanja. "V tem telesu sta zrasli dve čudoviti mali bitji. Obožujem svoje telo in zavedam se, česa vse je sposobno, zato na odvečne kilograme nisem gledala kot na nekaj grozljivega, No, priznam pa, da se sedaj zares odlično počutim," je povedala za medije. Kar pa je tudi edino pomembno, kajne?

Jessica Simpson
Jessica Simpson FOTO: Instagram

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497