Moskisvet.com
Zvezdana Mlakar

Novice

Znani Slovenki zagorel dom: 'Smo brez gretja'

M.S.
28. 11. 2023 09.30
0

Slovenski igralki in voditeljici Zvezdani Mlakar je požar uničil del hiše.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Igralka Zvezdana Mlakar je na Facebooku delila osebno izkušnjo s požarom, potem ko je zagorelo v njenem domu na Ptuju in ji uničilo velik del stanovanja. ''Če ne doživiš, ne veš. Ko ti zagori dom, se te dotakne in te za vedno spremeni. Cel dan premišljujem o ljudeh, ki so v poplavah izgubili dom, o ljudeh, ki jim domove rušijo rakete. Vedno sem sočustvovala z njimi, a po tej izkušnji razumem tudi drugače.''

Zvezdana Mlakar preživlja težke trenutke.
Zvezdana Mlakar preživlja težke trenutke. FOTO: Dejan Nikolić

''Moj dom je ranjen globoko v drobovje, smo brez gretja in trenutno še brez marsičesa, kar je za normalno življenje pomembno. A smo živi, dom še vedno stoji,'' je hvaležna Zvezdana, ki ji je v domu zagorela kombinirana peč, ki je uničila kurilnico.

63-letna igralka je razložila, kdaj se je vse skupaj zgodilo. ''Ko sem zjutraj sedla k računalniku, da bi po mailu odgovorila na pošto, ki me je vrgla iz tira, ki se je dotaknila moje globoke družinske bolečine, sem zagledala tak bel dim, ki se je valil iz garaže. Ta se je kmalu spremenil v črno plazečo gmoto, plameni so sikali v njem, jaz pa sem v hipu pozabila nujno številko za pomoč. Nisem se je spomnila. Hvala Bogu, da smo v kurilnici imeli celo 5 gasilnih aparatov, ker smo v tistem kaosu našli le tri. Z njimi in vodo smo se rešili najhujega. Hvala Bogu, da se nisem znašla doma sama,'' je opisala pretresljive dogodke.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Tragično življenje starlete, ki bi ji ta vloga rešila življenje
Preberi še
Tragično življenje starlete, ki bi ji ta vloga rešila življenje

''Odgovora, ki sem ga začela pisati, nisem dokončala, a nekaj je jasno. Dovolj znakov sem dobila (so tako jasni in na meji čudežev), da vem, da moram sama končati našo družinsko zgodbo z ljubeznijo, jasno in glasno. Toliko časa že odlašam, toliko časa prestopamo meje in tlačimo. Če tlačiš, odlašaš, če si ne priznaš, pride. Življenje, pride ogenj, voda, bolezen ...'' je še zapisala in se zahvalila sinovom in drugim, še prej pa gasilcem iz Želimelj in Golega ter bila ganjena ob nesebični pomoči ljudi. ''Klet je zgorela, samo ena slika v njej ni. Kaj mislite, kdo je na njej,'' je vprašala in povabila na čistilno akcijo ter pojasnila, da je vse slikala šele, ko je bilo vsega konec.

Igral je Supermana, bil je lomilec ženskih src, tako pa je videti danes
Preberi še
Igral je Supermana, bil je lomilec ženskih src, tako pa je videti danes
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Je ta posnetek dokaz, da ga Melania prezira?
Preberi še
Je ta posnetek dokaz, da ga Melania prezira?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400