Moskisvet.com
Weinstein

Novice

Zloglasni kavč Harveya Weinsteina še zmeraj v pisarni

U.K.
24. 10. 2018 09.48
0

Kavč na katerem naj bi Harvey storil ogromno zlorab, je še zmeraj v njegovi bivši pisarni. Je kot opomin na čase, ko si je lahko slavni producent privoščil vse kar si je želel.

Ameriški mediji so se v zadnjem času osredotočili na fotografije kavča, ki sicer sam po sebi ni kaj prida impresiven. Gre za usnjeni trosed kremaste barve, ki je postavljen za klubsko mizico. In seveda kavč sam po sebi ni ‘nič kriv’, se je pa na njem dogajalo marsikaj.  

Skrivnost stocholmskega sindroma
Preberi še
Skrivnost stocholmskega sindroma

Original
Neimenovani vir je povedal, da gre za kavč, ki ga je kupil sam Weinstein in ga je imel od vsega začetka v pisarni. Poimenovan je ‘casting kavč’, saj je na njem sedel Weinstein, ko je ocenjeval mlade igralke, če so primerne za vloge v njegovih filmih. In prav na njem naj bi opravil večino zlorab zaradi katerih se je moral nazadnje umakniti iz službe.

ZLoglasni kavč je še zmeraj v pisarni.
ZLoglasni kavč je še zmeraj v pisarni. FOTO: Profimedia

Ambra Battilana Gutierrez 
Italijanska manekenka je večkrat povedala, da je sedela prav na tem kavču, ko jo je začel Weinstein grabiti za prsi in mednožje. To se je zgodilo med poslovnim sestankom leta 2015. Bivša asistentka Sandeep Rehal je povedala, da je morala pogosto brisati madeže iz tega kavča. Tudi ona je vložila tožbo proti nekdanjemu producentu. Asistentka je povedala, da se je to dogajalo zelo pogosto, nekje do trikrat na teden, ko je bil Weinstein v New Yorku. Povedala je še, da je morala pobirati uporabljene kondome in injekcije s katerimi si je v penis vbrizgaval droge za potenco.

Ambra Battilana Gutierrez 
Ambra Battilana Gutierrez  FOTO: Profimedia

Lokacija
Zofa se nahaja v pisarni na slavni ulici Greenwich, v stavbi kjer imajo pisarne tudi podjetje Tribeca film Center in kjer je slavna grill restavracija Roberta De Nira. Vsi, ki so obiskali to pisarno so dejali, da so bili presenečeni nad slabim okusom producenta, saj so označili pohištvo za “grdo kot rit.” Povedali so tudi, da je bila preproga v pisarni dobesedno prekrita z madeži. 

Obiskovalci so bili presenečeni nad njegovim slabim okusom za pohištvo.
Obiskovalci so bili presenečeni nad njegovim slabim okusom za pohištvo. FOTO: Profimedia

Producenta napadel Brad Pitt
Pred časom je na plan prišla tudi zgodba, da je Brad Pitt, ko je izvedel, da je Weinstein napadel tudi njegovo prijateljico Gwyneth Paltrow, napadel producenta in mu zagrozil, da ga bo ubil, če se je še kdaj dotakne. Weinstein je igralko napadel, ko je bila stara 22 let. Igralec se je z Weinsteinom soočil pred začetkom igre Hamlet na Broadwayu leta 1995. Po pripovedovanju Gwyneth, naj bi zagrabil producenta za vrat in ga potisnil v steno. “Če ji še kdaj kaj storiš, te bom ubil,” naj bi mu zagrozil pred vsemi in ga nato izpustil.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497