Moskisvet.com
Goli Franko v kadi

Novice

Zgodovina se ponavlja: Aneta in Franko spet vpletena v krajo čokolade

M. A.
24. 11. 2018 15.24
0

Po napetem dogajanju na Kmetiji so se kmetje po deveti areni, v kateri je dvoboj z Anno izgubila Zdenka, zbrali ob večerji. Franko, ki mora zaradi kazni, ki mu jo je naložila Tjaša, pred vsakim obrokom zapeti slovensko pesem, pa je tokrat izbral Med iskrenimi ljudmi. Zakaj?

Franko je med iskanjem škarjic za nohte namreč našel posodo s čokolado, ki sta jo na tržnici dobila Aneta in Nik, a sta jo pred ostalimi člani družine skrila in jo obdržala zase. Franko je čokolado skril pod jopico in jo razkril med petjem pesmi Med iskrenimi ljudmi, s katero je želel spodbosti Aneto in Nika, da nista bila poštena.

Franko ima dovolj: ’Tega ne bom počel!’
Preberi še
Franko ima dovolj: ’Tega ne bom počel!’

Afera s čokolado pa se je bivšima sotekmovalcema v Survivorju enkrat že pripetila. Ko sta pred dvema letoma Aneta in Franko na Filipinih tekmovala en proti drugemu, je bila Aneta tista, ki je Franka obtožila, da je ukradel čokolado, prekršek pa je bil še toliko hujši, ker naj bi jo ukradel revnim in lačnim otrokom. Aneta je takrat zagnala vik in krik, Franko pa se je opravičeval, da čokolade ni ukradel, temveč je nanjo pozabil. Spomin si lahko obudite v videoprispevku.

Aneta in Franko doživela vrelišče
Preberi še
Aneta in Franko doživela vrelišče
Franko je nasmejan predstavil obremenilni dokaz.
Franko je nasmejan predstavil obremenilni dokaz. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382