Moskisvet.com
Zaljubljen par

Odnosi

Ženske so odločile: vse to mora obvladati sodoben moški!

Moškisvet.com
24. 03. 2019 11.40
14

Morda so ženske danes bolj zahtevne kot nekoč ali pa jih je preobremenjenost pripeljala do tega, da pri partnerju iščejo mnogo več kot le to, da ji laska, je kavalir in po vrhu še dober v postelji. Kaj je torej tisto, kar je dobro, da sodobni moški zna? S čim bo očaral svojo drago?

Zna skuhati okusen obrok

Večina sodobnih žensk je zelo zaposlenih in jim primanjkuje časa za to, da bi si skuhale zdrav, okusen obrok. Zato je še kako dobrodošlo, da je kuhanja vešč tudi moški. A če ji boste vedno znova pripravili takšen obrok, ki se ga že pripravljenega kupi v trgovini in se ga potem le pogreje v pečici, ali če ji boste vsakič, ko boste na vrsti za kuhanje, spekli jajca ali skuhali hrenovke, verjetno nad vami ne bo pretirano navdušena. Če pa ji boste pripravili res dober obrok, za katerega ste si vzeli čas in ki dokazuje, da vaše kuharske sposobnosti presegajo osnove, verjemite, da ne bo ostala ravnodušna. S tem, da znate zavihati rokave in se odlično znajdete tudi v kuhinji, si boste zagotovo pridobili nekaj dodatnih točk.

Takšno je najbolj privlačno žensko telo na svetu
Preberi še
Takšno je najbolj privlačno žensko telo na svetu
Moški bo na svojo drago naredil vtis tudi tako, da bo kdaj prijel za likalnik in si sam zlikal kakšno srajco.
Moški bo na svojo drago naredil vtis tudi tako, da bo kdaj prijel za likalnik in si sam zlikal kakšno srajco. FOTO: iStockphoto

Zna oprati in zlikati perilo

Saj ne, da ženska od svojega moškega pričakuje, da se bo popolnoma poženščil in bo doma prevzel vse gospodinjske zadolžitve. A še kako vesela in očarana bo, če ji boste v tednu, ko je res zaposlena in zaradi službenih obveznosti nima časa za nič drugega kot za spanje in hitro prehranjevanje, priskočili na pomoč in boste kar vi dali prat kakšen stroj perila ter si sami zlikali kakšno srajco, ki vam jih sicer pridno lika ona. S tem boste pokazali, da znate popolnoma sami poskrbeti zase in da vam ni izpod časti, kdaj opraviti tudi kakšno delo, za katerega sicer večina moških misli, da je še vedno v domeni žensk.

Sam se odpravi po darilo za taščo

V večini zvez je tako, da so ženske tiste, ki skrbijo za darila ob porokah, krstih, rojstnih dnevih … Kadar pa je ona tako zelo zaposlena, da preprosto nima ne časa ne volje hoditi po trgovinah in iskati daril, bo verjetno neizmerno hvaležna in očarana, če se boste kar vi, dragi moški, ponudili, da poskrbite za to. Verjemite, da bo vaš nakupovalni podvig še toliko bolj cenila, sploh če se dobro zaveda, da trgovin in kupovanja sploh ne marate in boste to naredili zgolj zavoljo nje, ki je te dni tako zelo zaposlena in utrujena.

Kaj narediti, če nista seksala že več mesecev?
Preberi še
Kaj narediti, če nista seksala že več mesecev?

Je prijazen in potrpežljiv do njenih prijateljic

Verjeli ali ne, nekateri moški se ne trudijo, da bi ugajali prijateljicam svoje drage. Menijo namreč, da je to pač njena družba, medtem ko ima on svojo moško družbo, kateri se z veseljem posveča. A vedite, da ženski ogromno pomeni, če vidi, da je njenemu moškemu pomembno, kaj si o njem mislijo njene prijateljice in če se trudi, da bi se z njenimi prijateljicami dobro razumel. Moški, če boste torej predlagali, da se kdaj z njenimi prijateljicami dobite na večerji in se bolje spoznate ter če boste na tem druženju prijazni, pozorni in si boste prizadevali njene prijateljice očarati, bo vaša draga popolnoma navdušena in prevzeta.

Zna ravnati z otroki

Marsikatera ženska se povsem razneži, ko vidi svojega dragega, kako pestuje sestrinega dojenčka, kako igra nogomet s prijateljičinimi sinovi, kako pomaga pri matematični nalogi hčerki svojega brata ... Prav to, da zna moški ravnati z otroki, da jim je pripravljen pomagati in se ukvarjati z njimi, namreč očara skoraj vsako pripadnico nežnejšega spola. S tem namreč dobijo neko tiho potrditev, da bo nekega dne, ko bo napočil pravi čas, tudi njihov izbranec odličen oče, to pa je gotovo nekaj, o čemer sanja skorajda vsaka ženska.

10 nasvetov za kakovostnejše spolno življenje
Preberi še
10 nasvetov za kakovostnejše spolno življenje
Ženske cenijo majhna presenečenja.
Ženske cenijo majhna presenečenja. FOTO: Thinkstock

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382