Moskisvet.com
Burak Özçivit

Novice

Kaj takega! To je fenomen, ki je očaral Slovenke

N.J.
23. 02. 2018 12.21
67

Če se malce pošalimo: Zakaj so številne ženske, ki gledajo turško serijo Moja boš, prepričane, da proti lepemu Buraku slovenski moški 'nimamo za burek'?

Burak Özçivit
Burak Özçivit FOTO: Instagram
Serija Moja boš je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri na POP TV.

Vse zmujene epizode si lahko kadarkoli ogledaš na VOYO.SI!

Turška serija Moja boš, ki jo lahko spremljate na Pop Tv in je prva turška serija v zgodovini, ki je prejela prestižno nagrado emmy v kategoriji najboljša mednarodna telenovela leta, navdušuje slovensko javnost, evforija okoli glavnega igralca pa je neverjetna. Kaj ima ta moški, da je pritegnil toliko pozornosti? Kaj je tisto, kar mu lahko (upravičeno) zavidamo?

PREBERITE: Opa! Kdo so lepotičke, ki obdajajo Buraka?

Najprej nekaj o stereotipih. Po mnenju večine žensk so zmagovalne lastnosti idealnega moškega naslednje:

1. Nosi dva do tri dni staro brado, vendar je za posebne priložnosti vedno sveže obrit.
2. Lepo diši in je negovan, čeprav se v kopalnici nikoli ne zadrži predolgo.
3. Pomaga pri hišnih opravilih.
4. Ima poteze 'mačota', a je hkrati nežen in občutljiv.
5. Ima svoj stil, čeprav ni strokovnjak za modo.
8. V postelji je nežen, vendar istočasno spontan, samozavesten in strasten..
10. Zna poslušati in je dober tolažnik.
11. Je uspešen v poslu in ima dovolj na računu.
12. Vedno si vzame čas za svojo družino.
13. Odlično se razume s starši svoje partnerice.
14. Je stoodstotno zvest.
15. Ne pametuje in se ne pregovarja ter rad sprejema nasvete in se vedno drži dogovorov.

Burak Özçivit - 3
Burak Özçivit - 3 FOTO: Profimedia

In zakaj je on tako priljubljen?

Burak Özçivit, ki igra glavno moško vlogo v seriji, je eden največjih turških zvezdnikov, ki je bil med drugim leta 2005 razglašen za drugi najboljši moški model na svetu. 184 centimetrov visoki igralec ima izklesano telo, ki mu ga sicer lahko zavidamo. A zavedati se je treba, da je to nekaj, kar lahko s trdim delom in malce odrekanja ima prav vsakdo izmed nas.

Ženske znajo povedati, da ima ravno prav možat in hkrati nežen obraz. Rahla poraščenost obraza je menda tista pika na i. Žal nima vsak moški te sreče, da mu brada enakomerno in lepo raste. Za tiste, ki si vseeno želite takšnega videza, obstaja rešitev ... več v spodnjem videu. Menimo pa, da si vsakdo lahko pusti rasti brado, kakor mu pač narava dopušča in jo oblikuje tako, da poudari svoje adute.

Sladek je z besedami. Ne le v seriji, tudi v resničnem življenju. Glede svoje soproge je med drugim v enem izmed intervjujev izjavil, da potrebuje čas, da se prepusti čustvom. »A ko sem prepričan, da imam ob  sebi pravo žensko, se ji popolnoma predam.« Dodal je, da si želi z njo preživeti vse življenje. In to je stavek, o katerem verjetno sanja marsikatera damica.

Burak Özçivit in Fahriye Evcen - 1
Burak Özçivit in Fahriye Evcen - 1 FOTO: Instagram

Same lepotice. Burak je bil v zvezi s kar nekaj lepoticami. Dve leti je bil v zvezi s turško manekenko Ceylan Çapa. Njuna zgodba se ni zaključila s poroko, kot so mnogi pričakovali. Dobival se je tudi s soigralko iz serije Moja boš, z lepo Neslihan Atagül, a sta se razšla, še preden s začeli snemati omenjeno serijo. Vseeno sta morala posneti kar nekaj pikantnih prizorov, a sta delo opravila profesionalno. Zdaj je poročen z 31-letno lepotico Fahriye Evcen. Lepotice so definitivno nekaj, kar mu lahko marsikateri moški zavida.

Burak Özçivit in Neslihan Atagül Doğulu
Burak Özçivit in Neslihan Atagül Doğulu FOTO: POP TV

Umetniška žilica. Da, tudi to ima. Zvezdnik se menda v prostem času ukvarja s pisanjem zgodb in risanjem.

Burak Özçivit
Burak Özçivit FOTO: Instagram

Ima tudi ganljivo zgodbo iz otroštva. Rodil se je v Istanbulu na božični večer leta 1984. Odraščal je v revščini, saj sta se starša menda komaj prebijala iz meseca v mesec. Oče je delal v zastavljalnici. A danes 33-letni Burak se tega, da prihaja iz revne družine, ni nikoli sramoval. Ponosen je svojo družino. Za njegovo slavo je zaslužen predvsem njegov oče, ki ga je brez Burakove vednosti prijavil na tekmovanje za model Turčije. Burak je osvojil prvo mesto in nato drugo mesto na svetovnem tekmovanju. Dejstva, da je živel v revščini, nikakor ne gre zavidati. V vsakem primeru pa je to, da je ponosen na družino in svojo preteklost, lepa lastnost.

Izpolnjujete tudi vi katerega izmed na začetku naštetih kriterijev?

Če da, potem ste na dobri poti. Morda ne boste nikoli tako slavni kot Burak. Sicer pa ni nobene potrebe, da vas cela množica deklet gleda napol zasanjano – dovolj je, da vas tista ena, prava.

KOMENTARJI (67)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400