Moskisvet.com
Tatjana

Novice

Žena iz medijev izvedela, da je seksal s Tatjano

N.J.
05. 01. 2015 08.13
14

Didier Drogba se je sredi decembra znašel sredi spolnega škandala. Nogometaš, ki ima z Diakite Lallo tri otroke, si je namreč privoščil afero z misico.

Tatjana
Tatjana FOTO: Facebook

Slavni nogometaš in nizozemska miss Tatjana Maul sta imela le krajšo afero, a očitno dovolj dolgo, da je pustila sledi. 25-letnica in Drogba naj bi se spoznala med izborom za miss sveta v Londonu in spustila v afero, tako vsaj trdijo tuji mediji. Da se je med njima kaj zgodilo, morda sploh ne bi Drogbajeva draga nikoli izvedela, če ne bi Tatjana v enem izmed intervjujev dejala: "Spet sem samska. Bilo je zelo komplicirano. On je nogometaš, še vedno ga ljubim, zelo je znan in igra za Chelsea, več pa ne bom povedala. Včasih je bolje biti tiho." Angleški mediji so jo takoj povezali z nogometašem Didierjem Drogbajem in škoda je bila narejena.

Drogba je z Diakite poročen od leta 2011. Če številni Drogbajev skok čez plot obsojajo, češ da je grdo prizadel soprogo, s katero imata tri čudovite otroke, pa so mnogi moški stopili na njegovo stran. Roko na srce: Tatjana je prava mačka ...
 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400