Moskisvet.com
Denar

Novice

Nikoli ne uganete, kaj mu je naredila žena!

S.C.
27. 08. 2012 08.26
0

Le kaj je mislil nesrečen Avstralec, da je skoraj vse svoje premoženje v bankovcih skril kar v pečico? Čeprav se mu je glede na to, da njegova žena ne kuha, zdela še najpametnejša odločitev, je kmalu ugotovil, da je storil usodno napako.

Neprmišljenost ga je stala premoženja.
Neprmišljenost ga je stala premoženja. FOTO: iStockphoto

Nek moški iz Avstralije je bil prepričan, da je našel idealno skrivališče za svoj denar, ko se mu je v nekem trenutku pogled ustavil na skoraj čisto novi kuhinjski pečici. Glede na to, da njegova žena ni ravno vešča v kuhinji in se kuhanja ter pečenja izogiba v velikem loku, pečice torej praktično ne uporablja, ni veliko razmišljal. Svoje premoženje je v prepričanju, da je to najbolj varno mesto v hiši, na katerega ne bi pomislili niti morebitni lopovi, torej skril v pečico. A kako se je uštel! Kmalu zatem se je njegova draga odločila, da svojega soproga preseneti in mu pripravi slastno večerjo. Ne da bi pogledala, ali je prazna, je pekač s piščancem vstavila v pečico in prižgala. Ko je bila večerja nared, je bilo presenečenje z moževe strani veliko večje, kot je pričakovala, žal pa ne ravno pozitivno. Pravzaprav ga je skoraj kap, ko je zagledal lepo zapečene bankovce. Situacija bi bila sicer smešna, toda kaj ko skupni znesek tako 'skrbno' skritega denarja ni bil ravno zanemarljiv, nesrečen Avstralec je namreč prodal avtomobil, da bi lahko odplačal hipoteko. “Kako je to sploh mogoče? Ne spomnim se, da bi moja žena kdaj vklopila pečico, a jo je res morala ravno sedaj? S čim sem si zaslužil takšno kazen?“ se sprašuje popolnoma sesut Avstralec, ki je drugi hladen tuš doživel na banki, ko je poln upanja želel položiti denar v resda nekoliko slabem stanju. Seveda so ga zavrnili, ali bo le našel način, da dobi povrnjeno škodo, pa se bo vedelo v naslednjih dneh.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382