Moskisvet.com
Ko se dvigne

Novice

Tako dolge erekcije pa še ne!

N.J.
22. 09. 2015 08.03
10

Da bi se dokazal kot popoln ljubimec, je 36-letni moški iz Withernseaja v Veliki Britaniji pogoltnil kar 35 tablet viagre v roku ene ure. Posledice niso bile niti najmanj prijetne.

Ko se dvigne
Ko se dvigne FOTO: YouTube

Daniel Medforth je bil, kot poročajo britanski mediji, prepričan, da ga bo pest tablet pripeljala do dolge zabave, da bi lahko soprogo zadovoljil v vseh pogledih, a usoda je hotela, da je tedaj ni bilo ob njem in sploh ni vedela, kaj počne njen dragi.

Kmalu po zaužitju tablet je Daniel menda začutil močno vrtoglavico in postajal je omotičen. Poiskal je zdravniško pomoč. Daniela so hospitalizirali in soprogo je očka dveh otrok o dogodku obvestil kar preko telefona. Vsakič, ko se je s penisom po nesreči česa dotaknil, se podrgnil ob rjuho, ko se je obračal ali kaj podobnega, ga je močno bolelo.

Kar pet dni je trajala njegova erekcija. Zdravnikom kaj drugega kot čakati pravzaprav ni preostalo. »Zelo slabo sem se počutil,« je nato komentiral dogodek za medije, »Vrtelo se mi je, imel sem halucinacije, videl sem vse zeleno. Imel sem noro erekcijo, nikakor ni popustila, in to dolgih pet dni.« Kot je še pojasnil, je bilo osebje zelo prijazno in spoštljivo. »A videlo se jim je, da so komaj zadrževali smeh v sebi,« je še dodal.

Soproga mu je menda oprostila, a dolga erekcija mu, kot je povedal, ni niti malo koristila. Ne počnite torej tega doma. Nobenih užitkov si ne boste zagotovili – le še pet dni ne boste seksali.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400