Moskisvet.com
Robin Williams

Novice

Na dan prihajajo šokantna dejstva o njegovi smrti!

N.J.
21. 08. 2014 11.40
24

Robin Williams je tragično preminil 11. avgusta na svojem domu. Po potrditvah policije naj bi storil samomor z obešanjem. A nove informacije kažejo na to, da bi Robina lahko pravočasno rešili pred smrtjo.

Robin Williams
Robin Williams FOTO: Reuters

Robina Williamsa bi lahko rešili, navaja ameriški tabloid InTouch. Samomor naj bi storil zaradi zdravniške napake, ne pa iz obupa samega. Vir blizu pokojnemu komiku je za medije že pred nekaj dnevi izdal, da je bil samomor velikega igralca popolnoma spontano in prav nič načrtovano dejanje. Williams za seboj ni pustil nobenega sporočila, kot ga pustijo mnogi, ki storijo samomor.

Robin Williams in kapucinka Crystal
Robin Williams in kapucinka Crystal FOTO: Instagram

Dan pred smrtjo naj bi se Williams z osebo, ki mu je bila blizu, pogovarjal o projektih v bližnji priodnosti. TMZ je vir izdal, da je bil Williams popolnoma priseben med pogovorom in da ga je zanimalo veliko podrobnosti glede projekta, kar verjetno nekoga, ki bi načrtoval svojo smrt, ne bi zanimalo. ''Bil je nesrečen, to je res. A ni se vedel prav nič nenavadno. Živel je v svojem temnem svetu.'' Družina naj bi se trudila razumeti, kaj točno se je zgodilo, in po prvih izsledkih preiskav naj bi bila za nenaden samomor kriva zdravniška napaka.

Igralec Rob Schneider, ki je bil dolgoletni Williamsov prijatelj, je dejal, da je prepričan, da je za smrt krivo novo zdravilo, ki ga je nedavno začel jemati, ko so se mu pojavili prvi simptomi Parkinsonove bolezni. »Zdaj, ko lahko govorim o temu – Ronbin Williams je jemal zdravila za Parkinsonovo bolezen. Eden izmed možnih stranskih učinkov je samomorilnost!« je zapisal na Twitterju. Tudi zdravniško osebje je že potrdilo, da zdravila za zdravljenje simptomov Parkinsonove bolezni lahko poslabšajo stanje pri osebi, ki trpi za depresijo, in da je samomorilnost resnično eden od možnih stranskih učinkov. Nekateri namigujejo, da bi Robina Williamsa lahko rešili, če bi zdravniki bolje opravljali svoje delo in nadzirali potek in razvoj bolezni ter se zavedali nevarnosti kombinacije depresije in zdravil, ki so mu jih predpisali.

Nenavadno je, da so njegovo truplo upepelili in pepel razstresli že dan po smrti.
 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400