Moskisvet.com
Tantra

Novice

Zdravilo, ki ga hočejo vsi moški

M.Č.
15. 10. 2013 08.15
3

V Ameriki so moški navdušeni nad novim zdravilom, ki deluje ravno nasprotno kot slavna modra tabletka. Preprečuje prezgodnjo ejakulacijo in tako moškim omogoča, da v postelji zdržijo dlje.

Novo zdravilo moškim omogoča, da v postelji zdžijo dlje!
Novo zdravilo moškim omogoča, da v postelji zdžijo dlje! FOTO: Profimedia

Majhno farmacevtsko podjetje Absorption Pharmaceuticals je razvilo zdravilo, ki moškim pomaga, da v postelji zdržijo dlje. Američani so nad njim navdušeni in ga na veliko preizkušajo, tudi tisti, ki nimajo omenjene zdravstvene težave.

Glede na uspeh zdravil, ki odpravljajo težave z erekcijo, je lastniku omenjenega podjetja Jeffu Abramu nerazumljivo, da do zdaj tega ni še nihče razvil. »Kako imajo lahko podjetja milijarde zaslužkov z zdravili za erektilno disfunkcijo in se ne spomnijo, da bi razvili kaj takega?« se sprašuje v intervjuju za televizijo CNBC.

Zdravilo deluje na podlagi protibolečinskih zdravil, ki nekoliko omrtvičijo tkivo, prodajajo pa ga v obliki razpršila. Glede na podatek, da naj bi imel težave s prezgodnjo ejakulacijo vsak tretji moški, predvidevajo, da bo podjetje kmalu izjemno uspešno. Ponudbe o odkupu se že vrstijo, vendar jih vztrajno zavračajo, saj predvidevajo, da bo njihova vrednost močno narasla.

Povpraševanje obstaja tudi na evropskem trgu, zato bo k nam kmalu prišlo podobno zdravilo, ki ga je razvil izumitelj čudežne modre tabletke Mike Wyllie.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400