Moskisvet.com
Twitter

Novice

Zdaj pa še to?

STA/N.J.
08. 05. 2014 08.42
0

Spletna trgovina Amazon.com je v ponedeljek sprožila novo aplikacijo, s pomočjo katere lahko uporabniki družabnega omrežja Twitter izbirajo in kupujejo ter hkrati ostanejo na omrežju. Zadevo so poimenovali AmazonCart.

Tiskovni predstavnik Twitterja Will Stickney je sporočil, da uporabniki njihovega omrežja na njem najdejo storitve in proizvode, ki bi si jih želeli imeti. Nova aplikacija pa je namenjena temu, da se uresničitev želje po nakupu olajša.

"Zadeva je enostavna. Ko uporabnik odkrije čivk od priljubljenega umetnika, strokovnjaka, skupine ali prijatelja s povezavo na prodajni produkt Amazona, potem enostavno k svojemu odgovoru dodajo #AmazonCart in produkt pade v njihovo nakupovalno košarico na Amazonu," je sporočila tiskovna predstavnica Amazona Julie Law.

Za vse, ki potrebujejo dodatna navodila, pa so ta na voljo na spletni strani Amazona, kjer je razložen celoten proces. Za zdaj lahko aplikacijo uporabljajo v ZDA in v Veliki Britaniji, kjer lahko po novem vsak vidi kaj nekdo kupuje.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369