Moskisvet.com
Angelina Jolie in Brad Pitt

Novice

Zdaj ni več skrivnost!

N.J.
13. 09. 2013 08.54
8

So slavni, vplivni in ... bogati. Nesramno bogati, pravzaprav. In Hollywood Repotrer je pred kratkim razkril, koliko v resnici zaslužijo.

Na seznamu Hollywood Reporterja se je znašlo 23 zvezdnikov. Med drugimi Angelina Jolie, ki z enim samim filmom zasluži debelih 20 milijonov dolarjev (15 milijonov evrov) ter njen mož Brad Pitt, ki je samo z eno reklamo za Cadillac na Kitajskem pospravil mastna 2 milijona evrov in debelih 5 za reklamo za Chanel.

Najbolj plačan igralec Hollywooda je sicer Robert Downey Jr. Za vlogo Tonyja Starka v filmu Iron Man je svoj račun obogatil za nekaj manj kot 40 milijonov evrov, z reklamo za HTC pa je zaslužil še 9 milijonov evrov. Okoli 15 milijonov sicer zaslužijo Leonardo di Caprio, Will Smith, Denzel Washington, Daniel Radcliffe in Daniel Craig. Približno toliko je z vlogo v Somraku zaslužila tudi Kristen Stewart, njen ljubljeni Robert Pattison prav tako, a je 9 milijonov pospravil še z reklamo za Dior.

Na seznamu najbogatejših so še Cameron Diaz z 32 milijoni evrov, George Clooney s 30 milijoni, Jennifer Aniston pa tako kot Rachel McAdams na posneto komedijo zasluži 'zgolj' 5 milijonov.

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497