Moskisvet.com
Vsa dekleta Leonarda DiCapria - 9

Novice

Zbirka ljubic, ki mu jo zavida vsak moški na svetu!

J.V.
29. 11. 2013 15.14
28

Leonardo DiCaprio je z izbiro odličnih filmskih vlog postal eden izmed najbolj priznanih in zaželenih hollywoodskih igralcev. Njegovi filmi pa niso edina stvar, po kateri je 39-letni zvezdnik dobro poznan. Leo namreč že od nekdaj pada na lepa dekleta in v njegovi zbirki se je nabralo že lepo število svetovno znanih manekenk, ki so v preteklih letih grele njegovo posteljo, zadnja 'žrtev' pa naj bi bila avstralska lepotička in sveže ločena Miranda Kerr.

Leonardo DiCaprio očitno ni le odličen igralec, ampak tudi velik šarmer. Vsaj, če sklepamo potem koliko lepotic mu je do sedaj že uspelo osvojiti.

Zvezdnik je bil kar pet let v romanci z brazilsko lepotico Gisele Bundchen in naslednjih šest let z izraelsko manekenko Bar Rafaeli. Po šestih letih burne romance sta zvezdnika menda končno spoznala, da se še ne želita ustaliti in odšla vsak svojo pot. Po tem je Leo hitro zašel v posteljo druge super manekenke Erin Heatherton. Skupaj sta bila 10 mesecev, mediji pa so poročali, da je bil razlog za razhod prenatrpan urnik.

Seznam manekenk in slavnih lepotic pa se ne konča tukaj, na njem so se znašle tudi igralka Blake Lively, avstralski model Alyce Crawford, britanska manekenka Kate Moss, Romunka Madalina Ghenea, Amber Valletta in mnoge druge. Njegovo zbirko ljubic si lahko ogledate v galeriji.

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394