Moskisvet.com
varanje - 4

Novice

Končno razkrito!

N.J.
17. 04. 2015 13.22
18

Nenavadne ali pač bolj drzne seksualne fantazije naj bi bile eden glavnih razlogov za skoke žensk čez plot. Tako je vsaj pokazala nova raziskava, ki so jo opravili na spletni strani gleeden.com, preko katere se tkejo vezi med 'oddanimi'. Rezultati vas bodo presenetili!

varanje - 1
varanje - 1 FOTO: Facebook

Kot je pokazala raziskava, naj bi kar 8 žensk od 10 (tistih, ki so varale) z ljubimcem poskusilo stvari, ki jih s partnerjem/možem še niso. Raziskava, ki so jo opravili na vzorcu 10.000 Evropejk, kaže na to, da je spolnost v zvezi velikokrat preveč monotona v primerjavi z izkušnjami, ki jih ženske doživljajo z ljubimci.

V zunajzakonskih odnosih naj bi kar 9 žensk od 10 uporabljalo seksualne igračke, medtem ko jih v postelji z možem uporablja le okoli 30 odstotkov. Tudi kar zadeva izbiro lokacij je spolnost s stalnim partnerjem običajno precej monotona in omejena. Le 59 odstotkov žensk s svojim partnerjem seksa na neobičajnih in drznih lokacijah, pri seksu z ljubimcem pa ta odstotek poskoči na 87. Razlog naj bi bil ta, da si večina žensk ne upa z možem preizkušati ničesar novega, ker se bojijo zavrnitve. Iniciative so tako običajno na strani moških. Kot je pojasnila dr. Juliette Buffat za prej omenjeno spletno stran, je težava predvsem ta, da naj bi se moški prehitro zadovoljili z monotonim seksom in rutino, za izražanje svojih želja pa rabi bolj 'adrenalinsko' zvezo.

Če vam skakanje čez plot, da bi si popestrili spolno življenj, ne diši, ne želite pa niti, da bi to počela vaša draga, potem jo zasujte s predlogi in sprejmite njene. Morda boste v vaši doslej morda celo malo dolgočasni partnerki odkrili pravo tigrico, ona pa se vas nikakor ne bo mogla naveličati.

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382