Moskisvet.com
Google

Novice

Oglas

Zaslužite s cenami Googla z brezplačnimi 50 evri

Fotrtade
23. 12. 2015 08.20
0

Kljub izzivom s katerimi se projekti Alphabet-a (nekdanjega Google-a) srečujejo, imajo vse eno skupno stvar - velik potencial. ’V kolikor se izkaže, da je kateri izmed njih dobičkonosen, bo to dodatno povečalo ceno delnic’, nem je zaupal dobro informiral vir iz Fortrada.

Google
Google FOTO: Google

Vključite se v trgovanje s ceno delnic Google-a in začnite služiti na svetovni borzi, od svojega doma, v treh preprostih korakih:

1. registrirajte breplačen račun za trgovanje na povezavi tukaj
2. verificirajte račun in
3. avtomatsko prejmite brezplačnih 50 evrov na svoj račun, s katerimi lahko takoj začnete trgovati in služiti na svetovni borzi

Alphabet Inc, nekdanji Google, je že od nekdaj znan po svojem brskalniku. Ime “Google” je postalo sinonim za iskanje informacij preko interneta. V bistvu je eden od razlogov za spremembo imena podjetja bila prav prevelika povezanost s spletnim brskanjem, kar pa ni edina smer poslovanja podjetja.

Če pogledamo s čim se trenutno podjetje ukvarja vidimo, da so njeni proizvodi od sistemov pametnih hiš, preko optičnega interneta, avtomobilov brez voznika in mnogi drugi. Nekateri projekti so že v polnem teku in bi lahko postali novi viri rasti cen delnic Google-a.

Večino prihodkov še vedno prihaja od brskanja in oglaševanja. Od januarja prihodnjega leta, bo Alphabet objavil dve ločeni obliki financiranja, eden od Google-a in drugi od “ostalih poslov”. “Ostali posli” obsegajo Google Fiber, samovozeče avtomobile in druge ambiciozne projekte.

Ko se govori o sistemu pametnih hiš, je pogosta asociacija Google Nest. Lansko leto je Google potrošil 3,2 milijarde dolarjev za nakup Nest Lab-a. To je bil del načrta Google-a za širenje v tisto kar se imenuje “Internet stvari” (“Internet of Things” (IoT)), ali poteza s katero se bodo naprave medsebojno povezovale in komunicirale z drugimi preko interneta.

Podjetje je že leta 2011 predstavilo svoj ultra hitri internet in TV storitve, Google Fiber. Google Fiber omogoča hitrost interneta tudi do enega gigabita na sekundo, trenutno pa je dostopen v številnih prestolnicah v ZDA. Projekti, kot je Google Fiber bodo za podjetje finančno zelo zahtevni. Analitiki predvidevajo, da bodo internet in TV storitve tekom naslednjega leta Google stali okoli 2 milijardi dolarjev.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Opozorilo o tveganju in izjava o omejitvi odgovornosti

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497