Moskisvet.com
Severina

Novice

Zaslovel s porničem s Severino, danes pa ...

N.J.
17. 11. 2017 08.10
7

Verjetno se vsi spomnite škandala iz leta 2004, ko je na spletu pristal pornič s hrvaško pevko Severino v središču. Njen tedanji ljubimec se je znašel v težavah.

Hrvaški urad za preprečevanje korupcije in organiziranega kriminala (USKOK - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta) išče podjetnika Milana Lučića.

Uskok in policija sta aretirala hrvaško sicer ugledno sodnico Vesno Malenica, ki je v letu 2016 v osmih primerih za stečajnega upravitelja postavila Pera Hrkaća, med podjetji, zoper katera je stekel stečajni postopek, pa naj bi bilo tudi Lučićevo podjetje Amfora Maris. Lučića še niso prijeli, njegov zagovornik pa je sporočil, da se nahaja v Avstriji.

Severina
Severina FOTO: Instagram

'Zaslovel' leta 2004

Lučića javnost pozna predvsem po tem, da je na jahti pred kamero obdelal Severino. Najbolj znani pornič z območja nekdanje Jugoslavije je v javnost prišel leta 2004, ko je bila pevka zaročena s Srečkom Vargekom. Nekaj mesecev kasneje sta se s Srečkom razšla.

Lučić je bil v času nastanka 11-minutnega posnetka prav tako v zvezi, in sicer je bila njegova soproga tedaj noseča – pričakovala sta tretjega otroka. Prav nosečnost Lučićeve soproge naj bi bila razlog, da sta se Milan in Severina razšla. Severina naj bi upala, da bo zapustil ženo, a se to ni zgodilo in zato naj bi ji prekipelo. Dokler sta bila Seve in Milan v zvezi, je ona prejemala draga darila, podaril ji je celo konja, ki ga je kasneje prodala.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497