Moskisvet.com
Beni Matti

Novice

Zaskrbljen: bivši pojasnil, zakaj je Ilka spet samska

A.P.
17. 02. 2020 06.32
0

Sredi lanskega novembra je odjeknila novica, da je Ilka Štuhec ponovno samska in da se je njuni zvezi s Švicarjem Benijem Mattijem zasebno, ne pa poslovno, odklenkalo. V luči številnih poškodb, ki so zdesetkale vrste Stöcklija, je razkril, zakaj z Mariborčanko nista več par.

Ilka Štuhec je dolgo skrivala svojo vezo z Benijem Mattijem, šefom tekmovalne ekipe pri švicarskem nišnem proizvajalcu smuči Stöckli, ki je zacvetela leta 2017 in ugasnila konec lanskega leta. 39-letni Bernčan se te dni bolj kot z zlomljenim srcem ukvarja z načeto ekipo, saj ima dolg seznam poškodovanih. K sreči na njem ni njegova nekdanja partnerica, ki se je to sezono vrnila po novi poškodbi in še išče pot nazaj na sam vrh, kamor tudi spada.

Dončić oropan: to je počel, ko je sedel na klopi
Preberi še
Dončić oropan: to je počel, ko je sedel na klopi
Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

''To je za nas velik udarec, saj nismo veliko podjetje. Skoraj polovica naše tekmovalne ekipe je poškodovane,'' je zaskrbljen Matti, potem ko se je nedavno poškodovala še 30-letna Nemka Viktoria Rebensburg. Razkril je tudi vzroke poškodb v svoji ekipi. ''V naši tekmovalni ekipi so se poškodovali iz različnih vzrokov. Pretežno so bili to padci na tekmi ali treningu ter posledice udarcev. Želje in zahteve smučarjev so vedno višje, poleg tega je tekmovalni koledar zelo natlačen. Smučarji potujejo s tekme na tekmo, brez počitka, in potem so velikokrat ne le fizično, ampak tudi psihično utrujeni. Kar je lahko usodno.''

Takšna je najbolj seksi biatlonka pod kombinezonom
Preberi še
Takšna je najbolj seksi biatlonka pod kombinezonom

Navedel je še dodaten razlog poškodb v smučarski karavani. ''Velikokrat so proge pokrite z različnim snegom. Na enem delu je proga ledena, na drugem je sneg mehak, nekje je površina soljena. Smuči je nemogoče pravilno pripraviti, a organizatorji se trudijo. Ne moremo jim očitati, da stvari lotevajo napačno. Temperature preveč nihajo iz dneva v dan, da bi lahko normalno pripravili progo,'' se težav z vremenom zaveda Švicar.

Porušil Boltov rekord: Indijec z 9,55 hitrejši kot ''jamajška strela''
Preberi še
Porušil Boltov rekord: Indijec z 9,55 hitrejši kot ''jamajška strela''
Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

39-letnik je za domači Blick po poročanju Svet24 razkril tudi, zakaj je njuna ''prepovedana ljubezen'' z 10 let mlajši izbranko ugasnila. "Še vedno se zelo dobro razumeva, a glede na to, da si Ilka ni znala predstavljati, da bi se preselila v Švico, jaz pa nisem imel nobenega namena, da bi se preselil v Slovenijo, sva prišla do spoznanja, da takšna ljubezen na dolgi rok ne bo mogoča. Zato sva se sporazumno razšla," je pojasnil Matti, ki sicer strogo loči posel in zasebnost, zato so bile bojazni, da svoji izbranki pripravlja boljše smuči, kot ostalim varovankam, odveč.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342