Moskisvet.com
William in Kate

Novice

Zaradi te vroče oprave jo je William obupno želel nazaj

A.P.
10. 07. 2019 15.39
0

Čeprav Kate Middleton in princ William veljata za srečen in vzoren zakonski par s tremi prikupnimi otroki, pa v njunem razmerju ni bilo vedno vse z rožicami postlano. Po šestih letih sta se leta 2007 za nekaj mesec razšla, zdaj pa je na plano prišla informacija, kaj je bil razlog, da se je William želel tako obupno vrniti v Katin objem.

Vojvoda in vojvodinja Cambriška sta se spoznala med študijem ne univerzi St. Andrews na Škotskem leta 2001. princ William naj bi bil tisti, ki je leta 2007 na prigovarjanje princa Charlesa pustil Kate Middleton, saj da naj bi bil pri 25 letih premlad, da bi se ustalil.

William in Kate sta navzven popoln par, ki pa se v ozadju sooča s številnimi težavami.
William in Kate sta navzven popoln par, ki pa se v ozadju sooča s številnimi težavami. FOTO: Profimedia

Poznavalka britanskega kraljevega dvora, Katie Nicholl, v svoji knjigi Kate: bodoča kraljica (Kate: The Future Queen), trdi, da jo je William kmalu za tem rotil, da ga vzame nazaj. Potem, ko se je z njo razšel aprila, je želel že maja zvezo obuditi. ''Na skrivaj sta se dobila v rezidenci Clarence House in pubi blizu Highgrova, kjer ji je William dejal, da jo želi nazaj,'' razlaga Katie. ''Kate ni želela prehitevati. Bila je hudo prizadeta in dejala, da potrebuje čas.'' Junija jo je William povabil na žgečkljivo zabavo v kostumih v njegovih vojaških barakah v Dorsetu, do takrat pa se je po mnenju avtorice Kate že odločila glede njune skupne prihodnosti. ''Kate je bila napravljena v medicinsko sestro – takšno seksi sorte, v mrežastih najlonkah in kratki obleki.'' Verjetno ni treba posebej poudarjati, da ji je William tisti večer sledil kot senca, da sta se ves čas ljubimkala, pa so potrdili tudi udeleženci zabave. Do konca večera sta uradno obnovila zvezo, ki traja še danes.

Princ Charles naj bi bil kriv, da je princ William za kratko prekinil s Kate.
Princ Charles naj bi bil kriv, da je princ William za kratko prekinil s Kate. FOTO: Profimedia

O razhodu sta prvič poročala leta 2010, ko sta se zaročila. ''Takrat nisem bila najbolj srečna, a sem zaradi tega postala močnejša oseba,'' se spominja Kate, ki je usodni 'da' dahnila leta 2011.

Kate in William sta se poročila 29. aprila 2011.
Kate in William sta se poročila 29. aprila 2011. FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382