Moskisvet.com
Olivia Mercea

Novice

Zaradi nenavadnega sredinca doživela pet minut slave

A.P.
18. 03. 2021 06.00
0

Potem ko so internet, mobilne naprave in družbena omrežja postali del našega vsakdana, je pot do slave precej lažja kot nekoč. Tudi kaj dosti vam včasih ni treba storiti zanjo. Včasih je dovolj že, da nekaj objavite v hecu in stvar postane viralna. Takšen je primer mlade Američanke iz Arizone, ki ima nenavadno dolg prst na roki, ki bi ji lahko odprl pot med zvezde.

Kazanje sredinca je univerzalna gesta, ki kaže naše neodobravanje. 16-letna Olivia Mercea se je odločila, da ga pokaže svojim sledilcem na TikToku, a ne, ker bi bila na koga jezna, pač pa zato, ker je njen sredinec nenavadno dolg. Dolgo časa je to sicer skrivala, a se je naposled odločila, da nenavaden ud ponosno pokaže svetu. "Žal mi je, da ste morali to videti," je ob posnetku zapisalo dekle, ki ji napovedujejo uspešno modno kariero.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Da ima nenavadno dolg prst, se je začela zavedati šele pred leti. "Sprva sem imela zaradi tega komplekse, potem pa sem spoznala, da se nimam česa sramovati in da je vse skupaj pravzaprav zelo smešno." Priznala je, da so prsti na njenih nogah prav tako zelo dolgi in "še bolj grozni". Mladenka se zaveda dejstva, kako nenavadno je, da svetovni mediji pišejo o njenem prstu, a prav to bi ji lahko odprlo vrata v svet visoke mode.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Glede neobičajno dolgih prstov krožijo številne teorije, med drugim ta, da so tisti z dolgim kazalcem naravni vodje, medtem ko dolg sredinec kaže na to, da boste v srednjih letih uspešni in zdravi. In potem svizec zavije čokolado v folijo, boste ob tem dejali nekateri in verjetno imate prav.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369