Moskisvet.com
Jelena Karleuša - 7

Novice

Zaradi slavne 'milfice' več ur stali v vrsti!

N.J.
10. 09. 2014 08.03
7

Jelena Karleuša je tako zelo priljubljena, da so njeni oboževalci pripravljeni celo več ur čakati v dolgi koloni, samo da jo lahko vidijo na odru.

Srbska diva Jelena Karleuša, znana tudi po svoji ravno prav zaobljeni postavi, je nedavno nastopila v Švici v Zürichu, kjer se je pred vrati lokala nabrala velikanska množica oboževalcev, ki so tudi več kot uro čakali na vstop v klub. »Verjamemo, da so moški bolj kot v glasbi uživali v pogledu nanjo,« pišejo srbski mediji. Karleuša se je na Facebooku zahvalila publiki za obisk in zapisala, da komaj čaka fotografije s koncerta.

Karleuša trdi, da je njena popolna zaobljena zadnjica, ki ji jo zavida marsikatera ženska, dar narave in da ni prav nič umetna. Nekaj je menda prispevala genetika, za preostalo pa so 'krivi' treningi.
Seksi mamica dveh deklic je postavila tudi rekord na Instagramu, kjer je z 200.000 sledilci postala najbolj priljubljena Srbkinja, pišejo na Opera17.rs. S tem je močno prehitela 'drugo Balkanko' po številu sledilcev, Emino Jahović, ki ima 110.000 sledilcev manj in gradi svojo kariero tudi v Turčiji.
 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400