Moskisvet.com
jimmy

Novice

Zapustila ga je in odnesla vse. Kar je sledilo, je pravo presenečenje!

N.J.
18. 04. 2016 12.26
6

Ob 30. rojstnem dnevu je Rafaela Mantessa zapustila žena. Že tako je preživljal težke čase, še težje pa mu je bilo, ker je s seboj odnesla prav vse: od pohištva do posode, fotografij, slik, ki so krasile stene ... Pustila mu je le psa in zato se je odločil, da se bo posvetil pač temu, kar še ima.

Beli bulterier z rjavimi ušesi, ki sliši na ime Jimmy Choo, je postal središče njegovega življenja. »Samo Jimmyja sem imel in prazne stene so postale moja inspiracija,« je za medije povedal Rafael. »Z najboljšim prijateljem sva začela fotografirati Jimmyja, ko je 'vandral' po hiši. Ko je nekoč ves utrujen legel poleg bele stene, sem pograbil črni flomaster in okoli njega narisal novi svet. Nenadoma sem začutil, da se je v meni prebudila dolgo speča želja po risanju, umetnosti, življenju.«

Rafael je ustvaril serije fotografij, na katerih je Jimmy Choo, ki jih je kreativno in zabavno obdelal. S prijateljem, s katerim ustvarjata zabavne slike, imata na Instagramu že več kot 500.000 sledilcev, objavila sta tudi knjigo s fotografijami Jimmy Chooja.

Njuna ideja je prerasla v pravi posel in Rafael je živ dokaz, da je mogoče iz prav vsake slabe situacije potegniti nekaj dobrega. Z ustvarjanjem je premagal depresijo in zaživel polno življenje s svojim štirinožnim prijateljem.

 

A photo posted by @rafaelmantesso on

 

A photo posted by @rafaelmantesso on

 

A photo posted by @rafaelmantesso on

 

A photo posted by @rafaelmantesso on

 

A photo posted by @rafaelmantesso on

 

A photo posted by @rafaelmantesso on

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497