Moskisvet.com
Bianca išče očeta otroka

Novice

Nihče se ne javi!

N.J.
17. 03. 2015 08.02
3

25-letno dekle si je privoščilo avanturo za eno noč, a očitno ni pomislilo na zaščito. Zdaj preko spletne strani z oglasi išče moškega, s katerim je spočela otroka.

Bianca išče očeta otroka
Bianca išče očeta otroka FOTO: Facebook
Bianca išče očeta otroka
Bianca išče očeta otroka FOTO:

25-letna Bianca Fazey išče moškega, o katerem ve le to, da se imenuje Jeremy in prihaja iz avstralskega mesta Perth. Obupano dekle je to, da išče otrokovega očeta, naznanilo na spletni strani z oglasi Kijiji, pa tudi na socialnih omrežjih. »Drugi me obsojajo in pišejo negativne komentarje, ne da bi vedeli, kako je zadeva dejansko potekala,« je za medije povedala Bianca. »Negativni komentarji me bolijo in me potrejo. Še vedno iščem tega moškega, rada bi ga srečala in mu predstavila sina,« je še dodala.

Če se ona ne spomni drugega kot to, kako mu je bilo ime in od kod prihaja, je zelo malo verjetno, da kaj več o njej ve moški, s katerim je preživela noč. Vprašanje je seveda tudi, ali se bo spomnil, da je grel posteljo prav njej. Bi se vi javili, če bi izvedeli, da imate sina z žensko, s katero ste preživeli le eno noč?
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400