Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Moški zaradi nje padajo v ekstazo

U.S.
29. 04. 2013 13.33
2

Candice Swanepoel sodi med ene najbolje plačanih Victorijinih angelčkov. Da se lepo telo dobro prodaja, vam lahko zagotovi iz prve roke, saj je v javnost zdaj pricurljala informacija, da je v lani z razkazovanjem svojega izklesanega telesa zaslužila okoli tri milijone evrov.

Južnoafriška manekenka Candice Swanepoel sodi med najlepše manekenke. Tega se zavedajo tudi pri blagovni znamki Victoria's Secret, kjer so na južnoafriško lepotičko še kako ponosni. Pogodbo s Candice so leta 2010 podpisali povsem naključno.Očarala jih je med poziranjem za kolekcijo kopalk, pod katero so se podpisale slavne sestre Kardashian, in od takrat je ne dajo.

Sodi med Top 10 zaslužkaric!

Candice, ki je svojo kariero začela že pri rosnih 15 letih, se je na Forbesovi lestvici najbolje plačanih modelov uvrstila med najboljših 10. Pred njo najdemo sicer še nekatere druge angelčke, kot denimo Alessandro Ambrosio, Adriano Lima in Gisele Bundchen, a vseeno je to za 24-letno lepotičko velik uspeh. No, na lestvici najbolje plačanih manekenk najdemo še 'stare' znanke modnih pist, kot sta denimo Heidi Klum, Kate Moss in druge, ki še vedno bajno služijo na račun dolgoletnega trdega dela in tudi ostalih projektov, ki se jih v zadnjem času vse pogosteje lotevajo.

Moški zaradi nje padajo v ekstazo ...

Kakor koli že, tudi med zadnjim poziranjem za najnovejši katalog Victoria's Secret je lepa Candice znova dokazala, zakaj sodi med najbolje plačane manekenke na svetu in zakaj toliko moških ob pogledu nanjo pade v ekstazo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394