Moskisvet.com
Tim Robards - 1

Novice

Zamaščena je, sama pa ni!

N.J.
27. 09. 2013 14.02
24

Takoj, ko se je v medijih pojavilo ime, kdo bo avstralski 'samski moški 2013' oziroma protagonist šova The Bachelor, se je nenadoma vsul plaz 'tvitov' njegovih bivših ljubic in eno-večernih spremljevalk. Kakor koli že pa se zdi, da Tim Robards popoldneve rad preživlja v družbi 'okrogle' prijateljice.

Kje piše, da so samo vitka dekleta vedno deležna moške pozornosti? Da so moškim všeč suhljate, koščene in 'preklaste' ženske brez pravih ženskih oblin, mehkih blazinic in 'ljubezenskih ročajev'? S tem se očitno strinja tudi Tim Robards, glavni akter novega avstralskega šova The Bachelor Australia 2013 (Samski moški Avstralije), ki so ga paparaci v svoje objektive ujeli s prijateljico na plaži Bondi v Sydneyju, v Avstraliji. Čeprav ga običajno povezujejo s seksi dekleti, je bil tokrat v družbi prijateljice z nekoliko bujnejšimi oblinami. Kdo ve, je morda našel ljubezen svojega življenja?

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan FOTO:

Po sledeh Pierca Brosnana?

Da ni vse v vitkosti in zunanji lepoti ter da debelost v ljubezni ni ovira, dokazuje Pierce Brosnan. Čeprav bi mnogi pričakovali, da bo ob njem stala dolgonoga plavolaska z bujnim oprsjem, sočno zadnjico in ploskim trebuščkom, je njegova žena daleč od tega.

Kot je že večkrat dejal, ga največje lepotice ne ganejo, kajti njegovo srce bije samo za njegovo ženo - ki je zanj najlepša, četudi ni klasična lepotica. ima namreč kipeče obline, njeno telo pa 'krasi' kar nekaj odvečnih poporodnih kilogramov. Pierce in Keely Shaye Smith sta se sicer poročila leta 2001, ko je bila ona še vitka rjavolaska, odvečna teža pa se ji je začela kopičiti po nosečnostih, saj pridobljene teže ni nikoli izgubila.

Ne prav uspešen začetek?

V začetku septembra so v Avstraliji začeli predvajati šov Samski moški 2013 (The Bachelor Australia 2013', v katerem se ženske potegujejo za srce 30-letnega kiropraktika in modela Tima Robardsa. Tim, ki se je leta 2011 uvrstil na seznam Top 50 moških v letnem izboru CLEO Bachelor of the year, velja za privlačnega in šarmantnega moškega z uspešno kariero kiropraktika, ki pa mu doslej še ni uspelo najti prave ljubezni. Kljub temu pa mu ženska družba očitno ni tuja. Takoj zatem ko se je izvedelo, da bo v šovu nastopil on, se je na družbenem omrežju Twitter namreč vsulo malo morje 'čivkov' s strani njegovih bivših deklet, spremljevalk, prijateljic za eno noč ...

Tim Robards - 1
Tim Robards - 1 FOTO: Profimedia

Dekleta, ki so 30-letnega samca opisale z izrazi 'player', toples natakar, striptizer, fotomodel, zabavljač in drugimi, so svoje izjave podale tudi za Cleo magazine. "Ima največji penis, kar sem ga kadarkoli videla in seks je bil takšen kot v porničih. Sploh se ne šalim," je dejala ena, druga pa: "Kar težko verjamem, da resnično išče pravo ljubezen in si želi poroke ... 100-odstotno sem prepričana, da je pravi 'plejboj'." Tretja se je razgovorila o tem, da je sprva mislila, da je Tim predober zanjo, ko sta se začela videvati, a je po prvem seksu ugotovila, da ni tako - Tim je namreč zatem ni več poklical. "Seksal je s pol Sydneyja. V šovu bo nastopil le zato, da bo povečal svojo zbirko, ne pa, da bi našel ženo! To je več kot očitno."

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497