Moskisvet.com
Helios Mobihel - 2

Novice

Oglas

Zakulisje snemanja prestižnega koledarja v omejeni izdaji

P-R-
27. 11. 2015 06.30
0

Družba Helios, ki nadaljuje tradicijo podeljevanja ekskluzivnega koledarja Mobihel je razkrila fotografije z vročega snemanja. Letos bodo koledar Mobihel 2016, poleg zapeljivih manekenk, krasili tudi kultni ameriški starodobniki in motocikli iz 50 in 60 let.

Helios
Helios FOTO: Marko Debello Ocepek
Snemanje koledarja Mobihel 2016 se je zgodilo v Lucky Townu, pravi imitaciji mesteca ameriškega Divjega Zahoda na avstrijskem Gradiščansem, tema koledarja pa močno spominja na čas, ko so po krajih, zahodno od reke Mississippi v Združenih državah Amerike, še sejali strah Billy the Kid, Wild Bill Hickok in Wyatt Earp.

Helios Mobihel - 3
Helios Mobihel - 3 FOTO: Marko Debello Ocepek
Manekenke, med katerimi najdemo tudi atraktivno Injo Zalto, so pozirale v pin-up slogu in poskrbele, da bo srečnim prejemnikom koledarja Mobihel 2016 vroče tudi v hladnejših zimskih mesecih. Fotografije je posnela priznana fotografinja Lidija Mataja in poskrbela za prepoznaven in vizualno močan stil edinstvenega koledarja Mobihel 2016 – ta odraža znanje, kakovost, pozornost do detajlov in vizualno popolnost znamke Mobihel.

Helios Mobihel - 2
Helios Mobihel - 2 FOTO: Marko Debello Ocepek

Težko pričakovani koledar Mobihel 2016 bo razkrit 3. decembra v restavraciji As v Ljubljani, kjer bo na ogled vseh 12 fotografij. Koledar bo prejelo le deset srečnežev, gostje pa bodo imeli priložnost v živo spoznati lepotice, ki so pozirale za koledar Mobihel 2016.

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492