Moskisvet.com
Perpetuum Jazzile

Novice

Perpetuum Jazzile: Američanom se zapletajo jeziki

N.J.
14. 03. 2013 14.27
4

Vrhunska slovenska vokalna skupina Perpetuum Jazzile je v okviru turneje po vzhodni obali ZDA nastopila tudi v jutranji oddaji Fox&Friends na televiziji Fox. Skupina je s svojim nastopom navdušila, je pa imela voditeljica kar nekaj težav z izgovorjavo njihovega imena ...

Slovenska vokalna skupina Perpetuum Jazzile, ki se trenutno mudi na ameriški turneji, je na newyorškem sedežu televizije Fox, na šesti aveniji, blizu dvorane Radio City Music Hall, v jutranji oddaji Fox&Friends nastopila s skladbo Jump rock skupine Van Halen.

Pri izgovorjavi imena skupine sta se najprej lomila voditelja, zatem pa še voditeljica oddaje. Kakor koli že, Perpetuum Jazzile so svoj del naloge opravili več kot odlično! Skladbi lahko prisluhnite v priloženem videoposnetku.

Perpetuum Jazzile so svojo ameriško turnejo začeli 5. marca s koncertom v državi Tennessee, nadaljevali pa v prestolnici Washington. Od tam so se podali v Virginijo, zatem pa so se ustavili v New Yorku. Pot so nadaljevali (in jo še nadaljuje) po zveznih državah Delaware, Ohio, Pensilvanija, Milwaukee in Illinois, 17. marca pa se vračajo v New York, kjer računajo na ponovitev uspeha iz leta 2011, ko so razprodali dvorano Gramecry Theatre na Manhattnu.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497