Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Zaigrala zaroko, da sta dobila zastonj pijačo

A.P.
06. 02. 2020 13.45
0

Javne zaroke niso nič novega. Mnogi svojo izbranko zaprosijo v restavraciji in na račun hiše nato dobijo brezplačno buteljko ali kaj podobnega. Tega sta se zavedala tudi Adam Carroll in Corinne Miller, ki sta v zaigrala zaroko, da bi lahko pila na tuj račun.

28-letni Adam Carroll je pred 29-letno Corinne Miller v javnosti pokleknil, čeravno sta bila tedaj par šele mesec dni. Šlo je za potegavščino, za katero pa so vedeli le redki. Par iz ameriškega mesta Pravila v zvezni državi Alabama je romantični akt uprizoril na Corinnin rojstni dan preteklega julija na potovanju v Atlanto (Georgia). Ker sta za potovanje zapravila že veliko denarja, sta želele privarčevati pri pijači, a ne na račun tega, da bi ostala žejna. Njun plan? Lažna zaroka.

Z izmišljeno nagrado pretental ekstremistko in jo javno ponižal
Preberi še
Z izmišljeno nagrado pretental ekstremistko in jo javno ponižal

Zato sta za nos potegnila nevedne goste lokala. Na posnetku vidimo Adama, ki pred vsemi poklekne pred Corinne, 29-letnica pa odigra presenečenje in vzhičeno dahne 'da'. Naključni gostje, ki so bili priča dogodku, so kakopak nasedli. O svoji nameri sta pred tem obvestila natakarja, ki se je strinjal s potegavščino, saj gostom, ki so ju počastili, ni izdal njune skrivnosti. Svoj pohod sta nadaljevala v naslednjem lokalu, kjer so ju gostje še naprej častili.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Šest mesecev kasneje se je par tudi zares zaročil, tokrat na Adamov rojstni dan. Tudi zdaj je Corinna privolila v poroko. ''Oba se smejiva istim stvarem – to je eden od temeljev najinega razmerja. Ljudje so nama začeli čestitati in naju častiti. Res je bilo smešno in super način, da dobiš zastonj pijačo,'' razlaga Corinne, ki dodaja, da sta bila z Adamom najboljša prijatelja osem let, preden sta postala par, izlet v Atlanto pa je bil eden njunih prvih. ''Zelo sem vesela, da sva šla na izlet, saj je na račun tega Adam privarčeval denar, da mi je lahko kasneje kupil pravi zaročni prstan.''

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342