Moskisvet.com
Matt

Novice

Zadel milijon in spal s 87 ženskami. Tako se je odzvalo njegovo dekle!

N.J.
28. 09. 2015 13.55
55

Matt Myles je verjetno eden najbolj srečnih moških na svetu. Aprila lani je na loteriji Euromillions zadel milijon funtov (1,4 mio evrov), srečni dogodek pa je proslavil tako, da se je podal na potovanje po svetu.

Matt
Matt FOTO: Twitter
Kot poroča angleški Mirror, je v tem času, ko je potoval, spal s 87 različnimi dekleti, po izživeti spolni sli pa se je vrnil domov k svoji zaročenki Carli Chamberlain, ki seveda za vse te afere ni vedela. Konec decembra lani, ko sta bila skupaj, je na Snapchat prejel sporočilo neke druge ženske. Carla je ponorela: začela je kričati nanj, ga žaliti, udarila ga je po obrazu. Zaradi vsega dogajanja se je odločil, da jo zapusti.

A Carla njegovega odhoda ni dobro sprejela. Ko je hodil po ulici, je kričala za njim, ga zagrabila za moda in zvrnila na tla z vso močjo. Zatekel se je domov in zaklenil vrata. Skušal je priklicati njeno mamo, a brez uspeha. Ko je poklical policijo, je že razbila okno stanovanja.

Zadeva je, seveda, pristala na sodišču, kjer je ona vse zanikala in dejala, da je on tisti, ki jo je napadel, trdila je celo, da je bil opit. A sodišče ji ni nasedlo. Na sodišču so jo spoznali za krivo, ji naložili 550 funtov (785 evrov) kazni za oba napada, 100 funtov (142 evrov) zaradi premoženjske škode in 500 funtov (715 evrov) za stroške sojenja. 12 mesecev ima tudi prepoved približevanja.

Matt se je je znebil, plačano bo dobil odškodnino, v enem letu se je dodobra razživel, njegov bančni račun pa ostaja poln. Če to ni sreča!

Matt
Matt FOTO:


 

KOMENTARJI (55)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400