Moskisvet.com
Untitled design

Novice

Za to luknjo na Hrvaškem so ji zaračunali 83 evrov na noč

A.P.
09. 07. 2020 12.42
3

Priljubljena vietnamska video blogerka se je nedavno odpravila na dopustovanje k naši južni sosedi, a jo je na Hrvaškem pričakal neljubi prizor. Za 83 evrov na noč je namreč dobila ključe apartmaja, ki ni vreden četrtino tega zneska.

Mlada vietnamska YouTuberka pod vzdevkom Saomai, ki trenutni živi v Avstriji, se je nedavno odpravila dopustovati na Hrvaško, točneje v mestece Brseč v Istri, kjer je najela apartma, ki jo je olajšal za 83 evrov na noč. Za to ceno bi človek pričakoval določeno udobje, a kar jo je pričakalo ni vredno omenjenega denarja, saj je za to dobila majhen apartma z dvoposteljno vzmetnico položeno kar na tla kuhinje.

Tako v Turčiji izkoriščajo turiste: za kebab vam zaračunajo 48 evrov!
Preberi še
Tako v Turčiji izkoriščajo turiste: za kebab vam zaračunajo 48 evrov!

Zaradi tega ni zganjala ''haloja'', saj je imel apartma prečudovit razgled na morje, zato se je odločila, da vzmetnico prestavi na bližnji betonski pomol in spi pod zvezdami. ''Včeraj sem se odločila, da bom za eno noč brezdomka. Zakaj? Obiskala sem prečudoviti Brseč in naj vam pokaže svoj čudoviti apartma,'' razlaga na posnetku. ''Lahko verjamete, da so mi zanj zaračunali 83 evrov. J***ni nateg,'' je svojo izkušnjo opisala mladenka, ki se je zato odločila noč prespati na prostem. ''Neumno, nevarno – lahko bi me posilili, a sem preživela in, to moram priznati, spala precej dobro,'' se je pohvalila. Za tem je blogerka, ki je s svetom do potankosti delila svojo izkušnjo z motnjami hranjenja, obiskala še Rovinj, Pulo in Koper, preden se je vrnila nazaj na Dunaj.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382