Moskisvet.com
Leonardo DiCaprio

Novice

Slavni igralec za las ušel žrelu morskega psa!

N.J.
09. 01. 2014 08.40
0

Igralec Leonardo DiCaprio je v filmu Obala (The Beach) odigral celo kopico krvavih prizorov, v enem izmed njih je celo zabodel morskega psa, vendar pa je v resničnem življenju postal skoraj žrtev napada morskega psa. Obtičal je namreč v kletki, skupaj z ogromnim belim morskim psom.

Leonardo DiCaprio je pred kratkim nastopil v pogovorni oddaji z voditeljico Ellen DeGeneris, namen obiska pa je bila promocija novega filma Martina Scorseseja The Wolf of Wall Street, v katerem igra tudi slovenska igralka Katarina Čas. Pogovor pa ni tekel le o filmu, vendar pa je beseda nanesla tudi na anekdoto o igralčevem bližnjem srečanju z morskim psom. "Obtičal sem v kletki z morskim psom in bilo je super," se je sprva pošalil igralec. "Bil je ogromen beli morski pes in bil je v kletki z mano. Res ne vem, kako sem preživel."

>> Poglejte si seksi zbirko Leonardovih bivših ...

Nesreča se je zgodila, ko je Leonardo snemal film Krvavi diamant (Blood Diamond) v Južni Afriki leta 2006. "Rekli so mi, da se kaj takega ni zgodilo zadnjih 30 let. Vendar se je tuna s katero so hranili morskega psa, zataknila na vrhu kletke, morski pes pa se je na vsak način trudil priti do nje, tako je uničil zatič, s katerim so bila zataknjena vrata kletke. Vstopil je k meni v kletko in njegovo telo je bilo napol v kletki in napol zunaj nje." Igralec je pojasnil, kako se je poskušal skriti tako, da se je stisnil k tlom kletke, morski pes pa ga je nekajkrat poskusil ugrizniti. "Skoraj sem se zadušil. Od straha sem začel namreč goltati vodo. A sem preživel," je še dodal.

Kot pravi, se dobro zaveda, kakšno srečo je imel, priznava pa, da ga je incident na smrt prestrašil. Kljub nezgodi pa je DiCaprio veliko svojega prostega časa in sredstev namenil organizacijam, ki skrbijo za zaščito morskih psov.

>> Ko mačke ni doma ...

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio FOTO: Reuters

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382