Moskisvet.com
Aneta Andollini

Novice

Za Aneto je prišel čas, da pove svojo stran zgodbe

M. A.
13. 12. 2018 09.52
0

Za nami je enajst tednov Kmetije, na kateri je Aneta Andollini pustila neizbrisen pečat. Samozavestna in pogosto tudi glasna temnolaska je bila mnogokrat tarča izpadlih tekmovalcev, zato je skrajni čas, da še sama predstavi svojo stran zgodbe.

Vsak petek smo po koncu oddaje na Facebook strani Kmetije izpadlega tekmovalca gostili v živo. Vsi so imeli priložnost, da povedo svojo stran zgodbe, da se mogoče komu opravičijo ali pa razčistijo kakšen spor, pri skorajda vsakem pa je beseda nanesla tudi na Aneto.

Ne zamudite finala, kot ga še ni bilo. Aneta, Denis, Franko in Nik se bodo v zadnji areni pomerili v soboto, 15. decembra, ob 20.00 na POP TV.

Aneta Andollini, ki se je pred dvema letoma preizkusila tudi v Survivorju, je zagotovo zaznamovala dogajanje na letošnji Kmetiji. Pogosto je bila vpletena v prepire, za katere pa je vedno poudarila, da jih ni nikoli začela. S pojasnilom, da se vedno zgolj brani, ko jo nekdo napade, je postregla že v šovu, danes pa prihaja čas, ko bo Aneta sama povedala, kako je ona doživela letošnje tekmovalce.

Aneta in Nik stavita na srečo, Franko in Denis redno trenirata
Preberi še
Aneta in Nik stavita na srečo, Franko in Denis redno trenirata
Na srečanjih s finalisti, ki te dni potekajo v trgovinah Jager po Sloveniji, se je pokazalo, da ima tudi Aneta številne privržence. Zadnja postojanka bo velenjska trgovina Jager, in sicer v petek, 14. decembra, ob 17.00.
Na srečanjih s finalisti, ki te dni potekajo v trgovinah Jager po Sloveniji, se je pokazalo, da ima tudi Aneta številne privržence. Zadnja postojanka bo velenjska trgovina Jager, in sicer v petek, 14. decembra, ob 17.00. FOTO: Miro Majcen

Ob Aneti, ki se je poleg Denisa, Franka in Nika uvrstila v sobotni finale, bo sedel tudi Nik, s katerim je bila Aneta tudi celoten čas šova močno povezana. Ali je med njima res zgolj prijateljstvo, kaj se je dogajalo v hladnih nočeh na Kmetiji in kdo od sotekmovalcev ni tako nedolžen, kot se kaže, bosta povedala danes ob 21.00 na Facebook strani Kmetije, vsi štirje finalisti pa bodo ob 22.00 gostovali še v oddaji 24ur zvečer na POP TV.

Dramatičen izbruh sezone: Anetina izjava šokirala vse!
Preberi še
Dramatičen izbruh sezone: Anetina izjava šokirala vse!
Aneta in Nik bosta danes še zadnja gosta na Facebook strani Kmetije.
Aneta in Nik bosta danes še zadnja gosta na Facebook strani Kmetije. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382