Moskisvet.com
Bo Stanija postala zmagovalka resničnostnega šova?

Novice

Z oralnim seksom do zmage v šovu?

J.V.
29. 05. 2013 07.46
0

Napetost v srbskem resničnostnem šovu Farma z vsakim dnem bolj narašča. Dan, ko bodo razglasili zmagovalca, je namreč vedno bližje, tekmovalci pa so očitno za zmago pripravljeni narediti marsikaj. Stanija Dobrojević naj bi po mnenju sotekmovalke Vesne Rivas s tem namenom tudi oralno zadovoljila Filipa. Ali pa mu je s tem le vrnila uslugo, ko je on njo z božanjem mednožja pripeljal do vrhunca?

Bo Stanija postala zmagovalka resničnostnega šova?
Bo Stanija postala zmagovalka resničnostnega šova? FOTO: You Tube

Stanija in Filip sta v preteklih tednih resničnostnega šova poskrbela za kar nekaj vznemirjenja s svojim glasnim vzdihovanjem med rjuhami. S tem, ko se šov približuje koncu, pa sta, kot kaže, vedno bolj pogumna. Tako naj bi Stanija svojega tekmovalca pred kratkim tudi oralno zadovoljila pod odejo, s tem pa si s strani sotekmovalk prislužila kar nekaj grdih pogledov in zmerljivk. "Poceni si, bolj poceni ne bi mogla biti,'' jo je obtožila Vesna. In čeprav Stanija trdi, da sta se s Filipom samo božala, pa je pred nekaj dnevi prosila za ginekološki pregled zaradi suma, da je noseča.

'Akcije' v šovu ni manjkalo

"Nisva seksala, bova pa takoj, ko prideva ven,'' je še nedolgo tega trdila Stanija, ki se zadržuje zaradi nenehne prisotnosti kamer, motila pa naj bi jo tudi nekoliko slabša osebna higiena na Farmi. Srbska različica Kmetije je vsekakor poskrbela za veliko več 'akcije', kot smo je lahko videli pri nas, in dokazala, da Srbi brez dvoma so za vroče. Največ prahu sta s svojo romanco dvignila prav Stanija in Filip, tik za njima pa sta Danijel in Jovana, ki sta se strastem predajala med drugim tudi v hlevu. Ali bodo postelje škripale tudi v zadnjih dneh šova, pa bomo videli.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400