Moskisvet.com
gol moški

Novice

Z odrezanim penisom nadlegoval po soseski

N.J.
28. 07. 2017 07.53
6

Na spletu se je pojavil videoposnetek, ki prikazuje golega moškega, ki je ves okrvavljen med nogam razbijal parkirane avtomobile, nato pa ob ograji nadlegoval avtorja posnetka.

Zgodilo se je čez lužo, v Chicagu. Na posnetku je videti moškega nekoliko močnejše postaje, ki gol vpije ob ograji. Moškega, ki si je menda odrezal penis (ali si ga je sam ali kdo drug, ni znano), policisti niso mogli obvladati drugače, kot da so uporabili paralizator.

Moška, ki sta posnela dogajanje, sta ga najprej želela pomiriti. Moški je nato stekel naravnost proti policistki, ki ga je onesposobila s paralizatorjem. A drama se še ni končala. Nato ga je s paralizatorjem na tla spravil še policist, ki je ravno prišel na kraj dogodka ...

»Šel sem na obisk k prijatelju, ko sem videl moškega, kako se je še oblečen opotekal po soseski,« je povedal Eriz Gonzales, avtor posnetka. »Vpil je na mimoidoče in jih odrival, ko so odšli, pa se je naenkrat slekel do golega. Takrat sem šel iz avta in do prijatelja, kjer sva spremljala dogajanje.«

Drama se je odvijala v soseski Irving Park, v kateri je povečini prebivalstvo srednjega sloja in ki velja za mirno. Prav zato je incident toliko bolj presenetil tamkajšnje prebivalce.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497