Moskisvet.com
Miley Cyrus - Wrecking Ball (iz spota) - 2

Novice

To ni bilo še nič!

J.V.
12. 09. 2013 08.31
1

Potem ko smo že mislili, da smo videli vse, smo se močno zmotili. Miley Cyrus je znova na misiji in tokrat je 20-letna zvezdnica pokazala prav vse. Slavna pevka, ki je še nekaj dni po nastopu na podelitvi VMA nagrad dvigovala prah s svojim provokativnim nastopom, je sedaj dokazala, da je bil to šele začetek. V njenem novem spotu za pesem Wreckingball, ki napoveduje njen novi album, je Miley odvrgla prav vse krpice in gola zajahala veliko kroglo, z jezikom pa se je lotila tudi macole

20-letna Miley Cyrus se na vse načine trudi dokazati, da je odrasla in da o nedolžni deklici, ki je nekoč igrala Hannah Montano ni več duha ne sluha. Po njenem provokativnem nastopu na podelitvi glasbenih video nagrad, ki se je vpisal v zgodovino najbolj vročih nastopov, Miley ne počiva.

V spotu popolnoma gola

Pred nekaj dnevi je luč dneva ugledal njen novi spot, ki ga je zvezdnica posnela v sodelovanju s slavnim fotografom in režiserjem Terryjem Richardsonom, ki že dviguje prav v medijih. Komaj 20-letna pevka je namreč v spotu popolnoma gola in le z roko prekrije svoje oprsje, medtem ko sedi na veliki rušilni krogli in podira vse pred sabo. Simbolično ali ne, Miley se je popolnoma razgalila pred celim svetom in je očitno pripravljena tudi na vse negativne kritike. V spotu za čustveno balado Miley provocira tudi z lizanjem macole.

Primerja se z Madonno in Britney

Zvezdnica je pred kratkim tudi prvič spregovorila o svojem nastopu na podelitvi nagrad, v svoji izjavi pa se primerjala z Madonno in Britney Spears, ki sta se s svojim nastopom vpisali v zgodovino pred desetimi leti, ko sta se na odru strastno poljubili.

Spet pokazala preveč

Miley se trenutno nahaja v Evropi, kjer je pevka poleg Amsterdama obiskala tudi Pariz in tamkajšnje paparace razveselila z novo dozo golote. Pod svojo bizarno modno kombinacijo pevka ni nosila modrčka in tako sta njene francoske oboževalce pozdravili tudi njeni bradavički.

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400